Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek mit tegyek ha már...

Szerintetek mit tegyek ha már régóta nem találom a helyem és teljesen kilátástalannak tűnik minden?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok és eddig úgy érzem nem túl jól alakultak a dolgaim... Középsuli utan úgy döntöttem nem megyek egyetemre mivel nem igazán volt semmi ami nagyon érdekelt volna annyira hogy egyetemen tanuljam. Úgyhogy elkezdtem a kereskedelemben dolgozni, amit végül nagyon megutáltam, aztán végül 3 év után otthagytam. Most itt vagyok munkanélküliként és már 3 hónapja nem találok egy normális állást sem ami nem gyár és nem kereskedelem. Nagyon depressziósnak érzem magam amiért nincs egy olyan munkám amiben kiteljesedhetnék és szívből csinálhatnám. Gondolkodtam azon is hogy külföldre menjek de egyedül nagyon nehéz és félelmetes nekivágni.

Társasági téren sem jobb az élethelyzetem. Eddig úgy érzem leginkább toxikus "barátaim" voltak (illetve olyan emberek akik csak romboltak), ezért kizártam mindegyiküket az életemből, most viszont itt vagyok teljesen egyedül és magányosan. Nincsenek se barátaim, se párkapcsolatom. Nagyon egyedül érzem magam. A szüleimen kívül nem számithatok senkire.

Nem tudom mi tévő legyek, mintha nem lenne kiút.

Úgy érzem lebénultam és nem tudok semerre se lépni.

Esetleg tudnátok valami tanácsot adni hogy mi tévő legyek? Előre is köszönöm.

ma 00:11
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Nem kellett volna addig felmondani, amíg nincs meg az új munkahelyed.
ma 00:17
 2/3 anonim válasza:
0%
Sereg.
ma 01:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Akármilyen munkát vállalj el, mondjuk, nem pont gyárat, de mi a bajod a kereskedelemmel? Amíg nem lesz kereseted, semmilyen javulást nem várhatsz. Munka közben kereshetsz mást. Keress közösségeket érdeklődési köröd szerint, online is lehet, beszélgess emberekkel. Bármelyik korban lehet barátot találni.
ma 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!