Milyen recept nélkül kapható gyógyszer vagy egyéb módszer segítene az állandó szorongáson és a depresszión?
Olvastam a kokainnál, hogy Főképpen a dopamin és a szerotonin nevű ingerületátvivő anyagokra hat. A szerotoninra gyakorolt hatása, és annak szerepe még nem teljesen tisztázott.
Az antidepresszánsnál csak a szerotonin szerepel, és bocsi, hogy ennyit írok, de érdekel a téma XD
Szétoffoljuk szegény kérdezőt, de hát a válaszok úgyse érdeklik...na mind1.
Igen, ez így van, nem teljesen tisztázott, de akkor is kísértetiesen hasonló a mechanizmus (visszavétel-gátlás).
A terápia + gyógyszer kombináció hatékony, ha a gyógyszerezés ideiglenes, és tudatosan csökkentik a gyógyszert a terápia előrehaladtával, majd teljesen leállnak vele.
De az is igaz, hogy ha a beteg elég együttműködő, és tényleg tenni akar a gyógyulásért, és jó szakember kezei közé kerül, akkor meg lehet gyógyítani szimplán terápiával, gyógyszerek nélkül (megint tisztázom, hogy nem a valamelyik előző válaszomban említett súlyos elmekórképekre értem ezt).
A füvet nem munkába menetelkor kell fogyasztani, aztán betépve megjelenni, hanem otthon, nyugalomban heti 1-2 alkalommal estefelé érdemes. Én is így csinálom, és köszönöm kérdező, de NINCS "szétfüvezve" az agyam, ugyanolyan jó eredményeket tudok felmutatni a szellemi munka terén, mint azelőtt, hogy elkezdtem volna használni.
Nem igazán járok ki a 4 fal közül akkor, amikor be vagyok tépve. Ilyen egyszerű. De már írtam, hogy a fű nem csak az intoxikáció alatt fejti ki a hatását a depresszióra és a szorongásra. És nem vagyok álokosságokat hangoztató taknyos sem. Kikérem magamnak.
Egyszerűen támogatom fű szakszerű, körültekintő, terápiás alkalmazásait. Ennyi.
68%-osnak: a linkedet nem tudom mire vélni, fogalmam nincs, hogy hogy jön a fű témához. Látszik a nő fején, valamint oda is van írva, hogy metamfetamin hatása alatt volt a nő. Mi köze van annak a fűhöz mégis?!
Szerintem a derealizáció meg a deperszonalizáció a kényszeres gondolatokhoz kötődik.
www.bura.hu kényszergondolatok fórumon többen is írtak erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!