Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen recept nélkül kapható...

Milyen recept nélkül kapható gyógyszer vagy egyéb módszer segítene az állandó szorongáson és a depresszión?

Figyelt kérdés
Hosszú ideje vannak depressziós időszakaim, olyankor semmihez nincs kedvem és erőm sem. Jártam pszichológushoz, depressziót és szorongást állapított meg. Nem segített, jókat beszélgettünk, de ennyi, többet nem ért. Próbáltam a Sedatifot, a Hovat, a Remotívot, de nem használt. Citromfűtea és hasonlók sem segítenek. Finom, de semmi több. Mi segíthetne? Nincs kedvem semmihez, legszívesebben csak aludnék, türelmetlen, fáradt, kimerült vagyok, bármennyit is alszom. Egyre kevésbé szeretek emberek között lenni, a barátaimmal sincs kedvem találkozni, a munkatársaimmal is csak annyit bezsélek, amennyit a munka miatt muszáj. Gyógyszert nem szeretnék szedni, azzal se vezetni, se dolgozni nem tudnék.
2010. nov. 5. 15:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:46

Köszi a választ. Nekem annak idején akkor jött elő a derealizáció, amikor pánikbeteg lettem, meg azelőtt is néha előjött stresszes időszakokban. Én akkor antidepresszánst kaptam, és nem volt tünetem pár évig, majd visszaestem :S Könnyen tettem le a gyógyszert, fokozatosan, nem volt elvonási tünet. Viszont most újra elkezdtem szedni. Igazából nem ítéllek el a fű miatt, ha használ, magam se bízok az orvosokban és van egy olyan érzésem, hogy ők maguk se tudják mi a megoldás, kísérleti alanyok vagyunk. Remélem most is hat a gyógyszer, csak lehet, hogy tovább kell szednem, de az se érdekel, ha jól vagyok tőle. A lényeg, hogy jól legyünk.

2010. nov. 8. 18:32
 32/72 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy ti jól vagytok, de én sajnos nem:(

A sport nekem nem sokat ér. Sportolok rendszeresen, de nem lesz jobb kedvem tőle.

A füvet ismét mondanám, hogy kösz, nem.

2010. nov. 8. 18:41
 33/72 anonim ***** válasza:

"Jah, és te vagy a drogos!!! Megnézem, hogy hogy teszed le a szarjaidat egyik napról a másikra, míg én a füvet röhögve bármikor. "

Akkor tedd le, mert már látszik a káros hatása. Idegbeteg lettél, üvöltözöl, mindenkit leugatsz.

2010. nov. 8. 19:59
 34/72 anonim ***** válasza:

A fűtől mégis ki lenne idegbeteg? Nagyon nem vagy otthon a témában... Ne a piából indulj ki!

Amúgy meg mielőtt elkezdtem volna füvezni, ilyen volt a stílusom. Egyszerűen nem bírom, ha valaki butaságokat beszél. Jóformán csak ezzel lehet így kihozni a sodromból. Amúgy meg ki kiabált?:D

2010. nov. 8. 20:04
 35/72 anonim ***** válasza:
Akkor pedig ajánlom az antidepresszánst, ha semmi más nem hat, csak ez marad. meglátod majd milyen jól leszel, és magadat okolod, miért nem mentél előbb gyógyszerért. De a te dolgod, én is akkor mentem, amikor már nem írtam még ülni se egyhelyben, olyan rosszul voltam, ilyenkor az ember bármit megtesz, és sose bántam meg, amikor bevettem a gyógyszert.
2010. nov. 8. 20:33
 36/72 A kérdező kommentje:
Veszekedjetek máshol, kicsit unalmasak vagytok. Segítségre lenne szükségem, nem az idióta, óvodás civakodásotokra! Ha ilyen idegbeteg módon vitatkoztok, akkor nagyon jól lehettek...
2010. nov. 8. 20:36
 37/72 anonim ***** válasza:

Én írtam normális választ is, bocsi, hogy köznem OFF-olok is.

A 77százalékosnak mondom, hogy a fű hosszú távon okozhat személyiségzavart, de mivel nálad alapból van vmi, hajlamod van a mentális így nem tudom mik lehetnek a hosszútávú hatási, lehet, hogy így egész más a helyzet, mintha vki egészségesen füvezik.

2010. nov. 8. 20:47
 38/72 A kérdező kommentje:

Köszi annak aki értelmesen válaszolt.

Oké, tiétek a terep, rendezzétek le a kis füves vitátokat, én feladtam, hogy segítő választ kapjak, tiétek a hely, én inkább lépek.

2010. nov. 8. 20:49
 39/72 anonim ***** válasza:
*mentális beteségekre
2010. nov. 8. 20:50
 40/72 anonim ***** válasza:

Hogy lehetsz olyan retardált, hogy nem fogod fel, hogy mióta heti 1x szívok, ELMÚLTAK a bajaim??? Nem tudom honnan szeded azt, hogy személyiségzavarokat okozhat.:D

Bocsánat kérdező, csak nagyon felhúznak a butaságokat hangoztató emberek. Sajnálom, hogy a te kérdésed alatt kell vitatkozni.

Én segíteni szerettem volna, ezért elmondtam, hogy az én problémámon mi segített, mások meg letámadtak. Pedig én nem propagálni meg "hitvitázni" szerettem volna. (mivel a fű gyógyhatása nem hit kérdése, de ezt most hagyjuk).

Szerintem menj el egy klinikai szakpszichológushoz (ha van telik rá, akkor magánba), valamint vérképet is csináltass, ahogy az egyik előző válaszoló is mondta.

Hidd el, az antidepresszáns többet árt, mint használ! NE szedd, amíg nem 100%-osan muszáj! (ilyen nagyon ritkán létezik)

2010. nov. 8. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!