Milyen recept nélkül kapható gyógyszer vagy egyéb módszer segítene az állandó szorongáson és a depresszión?
Antidepresszánst NE!
Amúgy meg fű.
"Bocsánat, de most nincs erőm tudatlanoknak magyarázgatni."
Akkor ne tedd, ne pazarold ilyen tudatlanokra az idődet. A fő, hogy te tökéletes vagy...
Utolsó, nem csoda, hogy nincs erőd, ha füvezel.
Kérdezőnek, szóval, ha csak simán rosszkedvű vagy, vagy ideges, de nincsenek testi tüneteid, akkor hiába is kapkodsz be bármit, ezek nem vicctabletták.
Ha viszont testi tüneteid vannak miatta, akkor meg semmit nem érnek az ilyen gyógynövény, meg homeobigyók, csak az antidepi. 2-3 hétig ramaty, utána észre sem veszed, hogy szeded, nyugodtan vezethetsz, megmelózhatsz.
Akkor szedj antidepresszánst! Remélem belerokkansz.
Ki mondta, hogy én füvezem??? Azért már rögtön azt kell feltételezni, mert nem vagy ostoba sz@r, és ismerem a gyógyhatásait, és tudok annyit, hogy nem öli az agysejteket?:D
Alkoholista? Hol írtam én ilyet? Épp azaz, hogy mindenkit óva intek az alkoholtól.:/
Amúgy a gyógyszerektől lesz a legnagyobb drogos. Nem azt mondom, hogy soha senki ne szedje, de azok közül, akik szedik, kb a 90%-uknak meg lehetne oldani a problémáját anélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!