Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen recept nélkül kapható...

Milyen recept nélkül kapható gyógyszer vagy egyéb módszer segítene az állandó szorongáson és a depresszión?

Figyelt kérdés
Hosszú ideje vannak depressziós időszakaim, olyankor semmihez nincs kedvem és erőm sem. Jártam pszichológushoz, depressziót és szorongást állapított meg. Nem segített, jókat beszélgettünk, de ennyi, többet nem ért. Próbáltam a Sedatifot, a Hovat, a Remotívot, de nem használt. Citromfűtea és hasonlók sem segítenek. Finom, de semmi több. Mi segíthetne? Nincs kedvem semmihez, legszívesebben csak aludnék, türelmetlen, fáradt, kimerült vagyok, bármennyit is alszom. Egyre kevésbé szeretek emberek között lenni, a barátaimmal sincs kedvem találkozni, a munkatársaimmal is csak annyit bezsélek, amennyit a munka miatt muszáj. Gyógyszert nem szeretnék szedni, azzal se vezetni, se dolgozni nem tudnék.
2010. nov. 5. 15:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:

Antidepresszánst NE!

Amúgy meg fű.

2010. nov. 5. 18:47
 12/72 anonim ***** válasza:
Miért ne? Amúgy a kezdeti 1-2 hétben vannak csak mellékhatások, utána mindent csinálhatsz ugyanúgy, mint azelőtt.
2010. nov. 5. 18:59
 13/72 anonim ***** válasza:
Bocsánat, de most nincs erőm tudatlanoknak magyarázgatni.
2010. nov. 5. 19:08
 14/72 A kérdező kommentje:

"Bocsánat, de most nincs erőm tudatlanoknak magyarázgatni."

Akkor ne tedd, ne pazarold ilyen tudatlanokra az idődet. A fő, hogy te tökéletes vagy...

2010. nov. 5. 19:22
 15/72 anonim ***** válasza:

Utolsó, nem csoda, hogy nincs erőd, ha füvezel.

Kérdezőnek, szóval, ha csak simán rosszkedvű vagy, vagy ideges, de nincsenek testi tüneteid, akkor hiába is kapkodsz be bármit, ezek nem vicctabletták.

Ha viszont testi tüneteid vannak miatta, akkor meg semmit nem érnek az ilyen gyógynövény, meg homeobigyók, csak az antidepi. 2-3 hétig ramaty, utána észre sem veszed, hogy szeded, nyugodtan vezethetsz, megmelózhatsz.

2010. nov. 5. 19:26
 16/72 A kérdező kommentje:
A rosszkedv nem tart hónapokig:( Igen, testi tüneteim is vannak, nem is kicsit:( A füvet inkább kihagynám, szükségem van még az agysejtjeimre:)
2010. nov. 5. 19:34
 17/72 anonim ***** válasza:

Akkor szedj antidepresszánst! Remélem belerokkansz.

Ki mondta, hogy én füvezem??? Azért már rögtön azt kell feltételezni, mert nem vagy ostoba sz@r, és ismerem a gyógyhatásait, és tudok annyit, hogy nem öli az agysejteket?:D

2010. nov. 5. 20:47
 18/72 anonim ***** válasza:
*vagyok
2010. nov. 5. 20:47
 19/72 anonim ***** válasza:
Inkább legyen drogos meg alkoholista? Szerintem inkább a gyógyszer.
2010. nov. 5. 21:26
 20/72 anonim ***** válasza:

Alkoholista? Hol írtam én ilyet? Épp azaz, hogy mindenkit óva intek az alkoholtól.:/

Amúgy a gyógyszerektől lesz a legnagyobb drogos. Nem azt mondom, hogy soha senki ne szedje, de azok közül, akik szedik, kb a 90%-uknak meg lehetne oldani a problémáját anélkül.

2010. nov. 5. 21:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!