Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szellemi leépülés megelőzésére...

Szellemi leépülés megelőzésére van valami gyógyszer, módszer?

Figyelt kérdés
2010. szept. 2. 11:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Keresztrejtvény, matematikai feladatok megoldása (nem vicc, egy ismerős bácsi csinálja!), olvasás, társaságba járás, értelmes elfoglaltság, hobbi, stb.
2010. szept. 2. 11:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Nagyon fontos, hogy hany eves a szemely, amikor errol kerdezel.

Mennyi idos emberrol van szo?

2010. szept. 2. 11:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Így van bármiféle elfoglaltság segít megőrizni a szellemi frissességet.A magányosan,cél nélkül élő idősek rohamosabban épülnek le.
2010. szept. 3. 08:37
 4/5 anonim válasza:

Érdemes még odafigyelni a táplálkozásra is. Kerülni kell a tej tejtermékeket mert ezek felelősek nagy részben ezért a betegségért bár ezt nagyon titkolják . Gyakorlatilag az élelmiszeripar szinte minden termékét kerülni kell mert mindenbe belerakják a tejszármazékokat. Lehetőleg minél több C-vitamint bevinni a szervezetbe akár nagy dózisban is. Lehetőség szerint érdemes még a gabonákat is kerülni mert a bennelévő glutén tartalmazza a gliadin nevezetű fehérjét amit szintén nem tud megemészteni a szervezet.

Tehát összefoglalva a tej és tejtermékek és a gabonák alattomosan észrevétlenül áláássák az egészséget és pl. demenciához vezetnek.

2010. szept. 8. 11:57
 5/5 anonim ***** válasza:

A SZÓJALECITIN kapszula jelentősen növeli az agy teljesítő képességét, szellemi leépülés esetén bizonyítottan lassítja a folyamatokat!!!

Nálunk az egész családom szedi, mert több más jó hatása is van, de a gyerekeimnél például látványosan jobban tanulnak, mióta szedik (napi 1200mg mennyiségben)...

Sokkal könnyebben memorizálnak, könnyebben tudnak figyelni az órákon, nyugodtan mondhatom, hogy mióta szedik, azóta sokkal könnyebben tanulnak!

Anyósom (93 éves) már olyan szinten volt, hogy a Cavinton sem segített neki, mindent elfelejtett, akár a percekkel előbb történteket is...

Aztán mikor adtuk neki a szójalecitint (napi 3x1200mg) látványosan javult az állapota, sőt az izületi problémái is elmúltak!!! :-DDD

Én magam is szedem, mert úgy tapasztalom, hogy sokkal teherbíróbb vagyok tőle (játszva tudok napi 16-18 órákat dolgozni fáradság nélkül!), sokkal könnyebben forog az agyam, mint nélküle...

Olvastam, hogy sok egyetemista is szedi vizsgák előtti időkben...

Szóval, csak javasolni tudom! :-DDDD

2010. szept. 8. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!