Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 10 szem Xanax tablettám van,...

10 szem Xanax tablettám van, hogyan hagyjam abba?

Figyelt kérdés

Röviden a történet: anyám nagyon régóta szedi (neki sem szakorvos írta fel), és rászoktatott engem is.

(Válásomkor, támogatás helyett belémerőszakolta a gyógyszert.)

De nem is ez a lényeg.

Szedegettem össze-vissza, mert valójában nem akartam, de ő azt mondta álljak be reggel-este 0.25 mg-ra. Hallgattam rá, viszont én abba akarom hagyni, kb. háromszor megpróbáltam az elmúlt pár hónapban.

Idegesnek éreztem magam nélküle, ezért újra bevettem.

Viszont a legutóbbi kísérletnél 2-3 nappal az abbahagyás után annyira rosszul voltam, hogy azt hittem mentőt kell hívnom.

Viszont nem tudom, hogy ez elvonási tünet volt-e, vagy idegösszeomlás, mert anyám mérgező viselkedése miatt már öngyilkossági gondolataim vannak.

Egyre rosszabb állapotban vagyok, sokszor hallucinálok és nem emlékszem szinte semmire.

Szóval: én nem akarom, hogy többet adjon nekem abból a gyógyszerből.

Mostanában már reggel-este 0.5 mg-ot szedtem, mert nem bírom itthon.

Ma megfeleztem 2 x 0.25-re.

Vagyis 9 szem van még.

Hogyan osszam el, hogy ne legyek rosszul? Még 3 napig így, aztán csak reggel? És végül semmi?

Vettem Valeriana Harmony Nightot helyette.

okt. 22. 21:39
 71/98 anonim ***** válasza:
76%
Majd hétfőn jön csak a fekete leves barátom. Mikor a szervezetedtől egyik pillanatról a másikra megvonod a gyógyszert!
nov. 2. 13:03
 72/98 A kérdező kommentje:

Hupsz, elfelejtettem bevenni az esti valerianát 😆

Most gyorsan pótolom, bár még ébren leszek 1-2 órát.

nov. 3. 00:08
 73/98 A kérdező kommentje:
Ma reggel bevettem az utolsó Xanaxot 😊 Holnaptól reggel-este 1 valerianát fogok szedni, addig míg van a dobozban.
nov. 3. 10:24
 74/98 A kérdező kommentje:
A mai nap pihenéssel telt. És megint elfelejtettem az esti tablettát… Mindjárt beveszem. Holnaptól pedig gyógyszermentes leszek 😊
nov. 3. 20:37
 75/98 anonim ***** válasza:
31%
na milyen gyogyszer nelkul?
nov. 4. 10:15
 76/98 anonim ***** válasza:
70%
hol marad a mai győzelmi jelentés?
nov. 4. 13:35
 77/98 anonim ***** válasza:
70%
en is azt vartam :D nem ugy megy az mint ahogy o elgondolta :D valoszinuleg sulyos elvonasi tunetei vannak. en is tudom milyen mert mar probaltam elhagyni de nem sikerul plane ha huzamosabb ideig szedi az ember. de nemsokara ide ir h nagyon jol telt a napja es egyaltala nem hianyzott neki gyogyszer...van egy ilyn erzesem.
nov. 4. 14:55
 78/98 A kérdező kommentje:

Ha valaki egyszer olvassa a tapasztalataim, akkor a JutaVit Valeriana Harmony Night tablettát tudom ajánlani.

Éjjel nagyon jól alszom tőle, valahogy mélyebben, pihentetőbben, nem ébredek meg folyton ahogy előtte, reggel sokkal könnyebben kelek.

Viszont ma volt az első nap, hogy reggel is ezt vettem be, és borzasztó álmosságot okozott. Szerintem holnap még beveszem reggel is az 1-et, hátha csak egyszeri eset volt, de ha megint elalszom tőle akkor a reggeli tabit megfelezem.

Most pedig jöhet az esti 😊

Nem hiszem, hogy addig fogom szedni míg van a dobozban, mert ez rengeteg még 😃

nov. 4. 19:12
 79/98 A kérdező kommentje:

Kár, hogy nem gondolkodtam előre. Most olyan jó lenne egy doboz bonbon, hogy egy kicsit megünnepeljem magam és az első gyógyszermentes napom.

Na akkor majd az első hetet fogom 😄

nov. 4. 20:16
 80/98 anonim ***** válasza:
Kérdező, persze hogy álmosságot okoz, altató
nov. 4. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!