Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 10 szem Xanax tablettám van,...

10 szem Xanax tablettám van, hogyan hagyjam abba?

Figyelt kérdés

Röviden a történet: anyám nagyon régóta szedi (neki sem szakorvos írta fel), és rászoktatott engem is.

(Válásomkor, támogatás helyett belémerőszakolta a gyógyszert.)

De nem is ez a lényeg.

Szedegettem össze-vissza, mert valójában nem akartam, de ő azt mondta álljak be reggel-este 0.25 mg-ra. Hallgattam rá, viszont én abba akarom hagyni, kb. háromszor megpróbáltam az elmúlt pár hónapban.

Idegesnek éreztem magam nélküle, ezért újra bevettem.

Viszont a legutóbbi kísérletnél 2-3 nappal az abbahagyás után annyira rosszul voltam, hogy azt hittem mentőt kell hívnom.

Viszont nem tudom, hogy ez elvonási tünet volt-e, vagy idegösszeomlás, mert anyám mérgező viselkedése miatt már öngyilkossági gondolataim vannak.

Egyre rosszabb állapotban vagyok, sokszor hallucinálok és nem emlékszem szinte semmire.

Szóval: én nem akarom, hogy többet adjon nekem abból a gyógyszerből.

Mostanában már reggel-este 0.5 mg-ot szedtem, mert nem bírom itthon.

Ma megfeleztem 2 x 0.25-re.

Vagyis 9 szem van még.

Hogyan osszam el, hogy ne legyek rosszul? Még 3 napig így, aztán csak reggel? És végül semmi?

Vettem Valeriana Harmony Nightot helyette.

okt. 22. 21:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/102 anonim ***** válasza:
66%
Mert szeretett volna megerősítést nyerni abban, hogy amit eltervezett az úgy jó lesz, de amint ellentmondtunk agresszívvá vált.
okt. 29. 12:41
 42/102 A kérdező kommentje:
Ma van az első váltós napom, szurkoljatok, én is szorítok annak aki mostanában akarja abbahagyni 🤞🏻🤍
okt. 29. 17:39
 43/102 anonim ***** válasza:
Szenvedni fogsz, mint a kutya. Nem azért mondom, mert ellened vagyok, ezek pusztán tények. Így nem lehet letenni a gyógyszert
okt. 29. 17:48
 44/102 A kérdező kommentje:
Nem unod még? 😄
okt. 29. 17:55
 45/102 anonim ***** válasza:
55%
Többen írnak, nem egy ember.
okt. 29. 18:23
 46/102 anonim ***** válasza:
66%
ha leteszi egyik naprol a masikra minden elvonasi tunet nelkul akkor a kerdezo valojaban nem is gyogyszer fuggo
okt. 29. 18:31
 47/102 A kérdező kommentje:

Na, senki sincs leszokóban?

Pedig jó lett volna olvasni, orvossal hogy megy.

okt. 29. 19:36
 48/102 A kérdező kommentje:
Eddig mindig este 6-kor vettem be a 0.25 mg Xanaxot, a 2 valerianát helyette később fogom. Szerintem 10 óra körül, mert még egy darabig ébren leszek és nem akarom, hogy idő előtt elálmosítson.
okt. 29. 20:30
 49/102 A kérdező kommentje:
Most vettem be a valerianát, még nézek egy kis filmet aztán alszom ✌🏻
okt. 29. 22:38
 50/102 anonim ***** válasza:
37%
Mostantól magadba légyszi vagy a tükör előtt.
okt. 30. 00:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!