19 éves korom óta szedek Xanax-ot, szakaszosan, nem mindennap, betartottam a heti max 1 tabletta adagot, azonban az elmúlt félévben nagyon elcsúsztak a dolgok az életemben és egyre többet veszek be. Van aki hasonlóképpen szedi /szedte? (23/f)
12 évig függő voltam, egyedül szoktam le, közben pedig szénné olvastam magam a témában. Szóval nem a levegőbe okoskodok. Függő vagy. Fizikailag is, meg mentálisan is. Ezek kemény gyógyszerek, de nem arra valók, hogy a hiányzó boldogságot pótoljuk velük.
Több száz oldalt tudnék írni a témáról, de most csak röviden a megoldást. Le kell szokni, az örömöket meg más igazi dolgokból begyűjteni. Klasszikus a sport, de lehet hobbizni, motorozni, vagy bármit amit szeretsz. A valódi emberi kapcsolatokat legyen az barát, szex, szerelem, semmilyen gyógyszer nem pótolja, helyettesíti. Nagyon szar, de az élmények, kapcsolatok után bizony menni kell. Az egri vár sem jön el hozzád, ha látni akarod, neked kell odamenni. Ha barátokat akarsz, akkor barátkozz, ha bnőt, akkor ismerkedj, udvarolj. Másképp ez egyszerűen nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!