Altató hatására kiteljesedik a művészetem, kreativitásom, és logikám. Miért és hogyan lehetséges ez?
Nem tudom a pontos nevét mert már kidobtam a dobozát. De arra emlékszem hogy "Z" betűs volt.
7-es, nagyon jó altató amúgy, ha a célom az elalvás, tökéletesen teljesíti amit tőle el lehet várni. Csak bennem mindig van annyi mentális erő, hogy ellenálljak az akaratlan bealvásnak. Engem akkor se tudtak elaltatni, mikor műtöttek. Csodálkoztak is az orvosok, egyszerűen nagyon erős a tudatmegtartó ösztönöm, ez velem született. Csak akkor alszok el, ha én magam el akarok aludni. Tehát egy altató inkább csak beolajozza a saját tudatos elalvásomnak képességét, mintsem kiüssön K.O-ra. Úgyhogy ha akarom, elalszok az altatótól. De ha akarom, afféle éber álomban tovább folytatom a napot. Annyi viszont hátrány, hogy ilyenkor iszonyúan zabálja az időt. Tehát pislogsz kettőt, és órák telnek el. Ha túlzásba viszed a fennmaradást, már csak azon kapod magad hogy hajnali 3 óra van, és még csak le se feküdtél. Aztán ha kimegy a hatása, akkor meg szívás van :D Általában amúgy vasárnap esténként vettem be belőle amíg még volt, tehát heti 1-et ettem, azt is csak azért, mert vasárnap mindig sokáig alszok, és szinte már-már lehetetlen így időben lefeküdni, egyszerűen nem vagyok álmos, pedig másnap munka és korán kelés. Annyit módosítottam később az egészen, hogy nem közvetlenül elalvás előtt, hanem mondjuk 1,5 órával elalvás előtt vettem be, és akkor volt még idő előtte megírni 1-1 novellát, vagy sakkozni a WC-n :D De már elfogyott amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!