Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 10 szem Xanax tablettám van,...

10 szem Xanax tablettám van, hogyan hagyjam abba?

Figyelt kérdés

Röviden a történet: anyám nagyon régóta szedi (neki sem szakorvos írta fel), és rászoktatott engem is.

(Válásomkor, támogatás helyett belémerőszakolta a gyógyszert.)

De nem is ez a lényeg.

Szedegettem össze-vissza, mert valójában nem akartam, de ő azt mondta álljak be reggel-este 0.25 mg-ra. Hallgattam rá, viszont én abba akarom hagyni, kb. háromszor megpróbáltam az elmúlt pár hónapban.

Idegesnek éreztem magam nélküle, ezért újra bevettem.

Viszont a legutóbbi kísérletnél 2-3 nappal az abbahagyás után annyira rosszul voltam, hogy azt hittem mentőt kell hívnom.

Viszont nem tudom, hogy ez elvonási tünet volt-e, vagy idegösszeomlás, mert anyám mérgező viselkedése miatt már öngyilkossági gondolataim vannak.

Egyre rosszabb állapotban vagyok, sokszor hallucinálok és nem emlékszem szinte semmire.

Szóval: én nem akarom, hogy többet adjon nekem abból a gyógyszerből.

Mostanában már reggel-este 0.5 mg-ot szedtem, mert nem bírom itthon.

Ma megfeleztem 2 x 0.25-re.

Vagyis 9 szem van még.

Hogyan osszam el, hogy ne legyek rosszul? Még 3 napig így, aztán csak reggel? És végül semmi?

Vettem Valeriana Harmony Nightot helyette.

okt. 22. 21:39
 61/102 anonim ***** válasza:
49%
Tuti skizofrén a csávó.
okt. 30. 18:29
 62/102 A kérdező kommentje:

Na megvolt az esti gyógynövény.

Már második napja, annyira örülök 😊

Anyám is mondta, hogy látja jól vagyok.

Ma korábban szeretnék elaludni, korán kelek.

okt. 30. 20:28
 63/102 A kérdező kommentje:

Teljesen elszoktam a kimozdulástól az elmúlt hónapokban, így a mai nap erős szorongást okoz.

Régebben is volt egy ilyen időszakom, akkoriban csak addig volt rossz, míg el nem indultam.

Fél 2-kor megyünk majd el, kíváncsi vagyok hogy fog telni a napom.

A valerianából szerintem mától csak egyet szedek este, mert álmos vagyok tőle. Hétfőtől pedig marad csak az, reggel-este 1-1.

okt. 31. 09:44
 64/102 A kérdező kommentje:
Ja, a reggeli gyógyszer is megvolt már.
okt. 31. 09:47
 65/102 A kérdező kommentje:

Jól elfáradtam. Oda-vissza csak a kocsiban voltam rosszul, a kettő közt nem. Elszoktam az utazástól, na meg kanyargós volt az út, azt hittem rókázni fogok 🫤

Végül megúsztam, hazaértünk, és pár perc után el is múlt.

Ma úgy fogok aludni, mint a bunda, lehet még valeriana sem kellene. De beveszem, nehogy emiatt legyen gond 😊

okt. 31. 19:21
 66/102 A kérdező kommentje:

Végül sokáig ébren voltam és megint korán keltem, nemsoká vendég jön.

Nagyon álmos vagyok 🥱

Reggeli gyógyszer megvolt.

Eddig minden a terv szerint halad, örülök 😊

nov. 1. 08:41
 67/102 anonim ***** válasza:
25%
Nem tűnik fel neki, hogy a kutyát nem érdekli
nov. 1. 10:03
 68/102 A kérdező kommentje:

Ma azt vettem észre, hogy már alig jut eszembe a gyógyszer téma.

Még 2 nap és marad csak a valeriana 😊

Nagyon várom.

Mindjárt be is veszem, filmezek aztán alvás 😴

nov. 1. 19:54
 69/102 anonim ***** válasza:
69%
elsz meg baratom?
nov. 2. 09:01
 70/102 A kérdező kommentje:

Érdekes, hogy mióta csak reggel szedek gyógyszert, sokkal könnyebben kelek fel. Ennek nagyon örülök. Úgy érzem több az energiám és a kedvem is jobb.

Hétvégén főzés, tanulás, rendezkedés, pihenés a program 😊 Meg szeretnék rendelni pár dolgot az ünnepekre, azok után nézelődöm. Csinálok majd új fotót az önéletrajzomra, frissítem, és januártól munkakeresés.

Már csak 0.25 mg Xanax árválkodik itt, holnap az is eltűnik, és vége a rémálomnak 😊

nov. 2. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!