Mit tennél ha az egyik gyereked a másik gyerekedet szexuálisan abuzálná?
Mi a helyzet ha az elkövető (korából adódóan) nem tudhatta, hogy mit csinál? (Pl.: szexuálisan abuzált gyerekeknél előfordulhat, hogy amit velük csináltak azt ők másik gyerekekkel csinálják, anélkül, hogy értenék a dolgot.)
Mi a helyzet, ha az egyik gyereked nem vér szerinti a másik pedig igen?
Változtat-e bármit a nemek megoszlása?
Mi a helyzet ha az áldozat "beleegyezett", de túl fiatal hogy ténylegesen bele tudjon egyezni?

10. helyen szereplő kérdés a kérdezőtől:
Én a törvény oldalára állnék akkor is, ha a gyermekem törvénytelent tesz, mindezt abban az esetben, ha a törvény érthető és logikus. Mindezt a vádlott gyerekemnek is elmondanám, hogy az iránta való szeretetemen nem változtat, de a tetteinek következményei vannak, amelyeket el kell viselnie sajnos, hogy megtanulja, hogy mi az egészséges nemiség.
Szerintem, de írom mindezt úgy, hogy nincs gyerekem és szerencsére sosem voltam ilyen nehéz helyzetben.

Ha nem konkret esetrol van szo, biztos, hogy nem fogom onceluan vegiggondolni az osszes verziot, tekintve, hogy szakember se vagyok.
Tortenik ilyen, persze, de te csak ugy szeretned itt vegigvenni?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!