Ha egy apuka beleszeret másik nőbe, és otthagyja a családját, melyik szokott a főbb kiváltó oka lenni?
Figyelt kérdés
jún. 14. 12:03
A kérdező szavazást indított:
Már nem érez semmit a felesége iránt (esetleg sosem szerette).
Rájön, hogy nem bír a gyerekneveléssel, nem neki valók a gyerekek.
Egyéb.
59 szavazat
1/20 anonim válasza:
Kapuzárási pánik - főleg, ha fiatalabb nő miatt lép le - , rájön, hogy túl nagy teher neki a családi élet a gyerekekkel.
2/20 anonim válasza:
Az asszony eligénytelenedik, elhízik, ritkán teszi szét a lábát a pasinak. Ezek is okok lehetnek.
3/20 anonim válasza:
Valószínűleg teher neki a gyerek, a család, az ezektől lefáradt nő. Csak az benne a vicci, hogy a hülye pasi azt képzeli, hogy az új punci ugyanolyan marad. Aztán rájön, hogy az új punci ugyanúgy gyereket akar, ugyanolyan pelenkaszagú/rohangálós/idegesítő kölykei lesznek és kezdheti elölről az egész szívást, az új punci ugyanúgy leharcolódik a gyerekek mellett. És a pasi rájön, hogy csöbörből vödörbe esett :) ha nem lenne olyan buta és hülye, ezt előre gondolhatta, láthatta volna.
4/20 anonim válasza:
"Már nem érez semmit a felesége iránt (esetleg sosem szerette)."
Már bocsánat, de akkor minek vette el, minek csinált neki gyerekeket? Mindenki megháborodott???
5/20 anonim válasza:
#4 Nem háborodtunk meg!
Igenis reális lehetőség ez is. Tudod, elvárásoknak megfeleni: házasság, gyerek stb. Aztán később bevallja magának, hogy mégsem erre vágyik.
6/20 anonim válasza:
Simán vége lehet a kapcsolatnak, ennyi volt benne. Az együtt töltött évek alatt szétfele fejlődtek, eltávolodtak egymástól.
7/20 anonim válasza:
Én szülés utáni depresszióban szenvedtem, segítség helyett más nőt keresett, én pedig belegebedtem, hogy ne menjünk tönkre. Hát ez van, talán még jobban is jártam így, nekem a társ jelentése egy kicsit más, mint neki volt.
8/20 steven95 válasza:
Nekem azzal van bajom mikor mikor az egyik fél miatt tönkremegy a kapcsolat, de az a fél teljesen "élvezi és uralja" a helyzetet, miközben a másik teljesen egészségesen kezdeményezi a kapcsolat befejezését, s a külvilágnak úgy tűnik ő a szar aki lelép. Függetlenül attól ki melyik nemet képviseli a történetben.
9/20 anonim válasza:
#8 igen ez szomorú. Azt, hogy rommá lettem csalva és alázva mindenki elnézi. De amikor leléptem, mert már nem bírtam tovább a sok megaláztatást, akkor én voltam a k*va. Mindennek a tetejében még a gyereket is el akarták mellőlem szedni.
Odaköltöztette az új nőjét a három gyerekkkel-nem baj.
Én randin voltam, mikor lelkileg kicsit jobban lettem - mocskos r*banc voltam, hiszen melyik válófélben lévő anya csinál ilyet???
10/20 anonim válasza:
Ahogy az egyik hozzászóló is írta. Új lyuk,új lehetőségek,csak aztán kiderül,hogy a prototípus ugyan az,egy idő után. Van az a mondás, lyuk, lyuk csak a keret más..Lehet,hogy a másik nővel jó egy darabig, persze, amíg nem kezd el esetlegesen többre vágyni,követelőzni,és kiderül,hogy mivel nagyok az igények (pénz vagy bármi terén), jobb volna visszafutni az asszonyhoz, csak akkor már késő. De akkor kérdezem én, minek házasodik meg valaki, ha benne van a hajkurászhatnék? Mert ne mondja nekem senki,hogy aki később ilyen, abban nem volt meg ez a tulajdonság..korábban is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!