Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, beleszerettem az egyik barátnőmbe aki együtt van egy másik barátnőmmel?
A legjobbbarátnőm és egy másik barátnőm összejöttek, eddig minkettőjük iránt csak barátságot éreztem, majd miután összejötrek nagyon örültem, ez kb 2 napja volt, most meg velük álmodtam, hogy akibe valszeg beleestem, megkérdrzi miután elmondok neki, hogy beleszerettem, hogy nincs-e ledvem hármasban, de visszautasítottam, mert lb-m kinyírna (eléggé yandere szemémyiség). És most nem tudom mit csináljak.
17/l
Az azért elég gyanús hogy pont azután kezdődött ez ogy összejöttek. Nem szerettél bele, csak féltékeny vagy és félsz hogy "ki fognak zárni". Ne tegyél semmit, hgayd őket békén.
De látom te is csak azért írtad ki a kérdést hogy 6 ember helyeseljen, hogy azt mondják válaszd szét őket és kezdj drámát.
Ha szerelmes vagy:
Akkor ha ők jól megvannak, hagyd és örülj
Ha féltékeny vagy:
Ne legyél, majd neked is lesz kapcsolatod, amelyben boldog leszel
Ha mindkettő:
Akkor bármennyire is zavar, biztosan hagyd őket
Oké hogy remegést érzel, stb.. viszont kérdés... Biztos szerelem érzés, vagy pl csak az álom kicsit hatott rád ezen a téren?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!