Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már 8 éve ismerem, és beleszerettem! Hogy érjem el, hogy együtt legyünk?
Figyelt kérdés
Beleszerettem az egyik osztálytársamba, akit már 8 éve ismerek, hiszen végig egy osztályba jártunk. Régebben nagyon sokat beszélgettünk Facebookon, de aztán abbahagytunk valahogyan. A lány vagy 3 fiúnak is bejön, és mind a 3 magasabb, erősebb nálam. Így lehet esélyem? És ha igen, mit tegyek hogy együtt legyünk? Én nagyon szeretem, egész nap csak rá gondolok, elképzelem vele a jövőmet is! Hazakísérni nem nagyon tudom, mert nem ugyan ott lakunk, még csak nem is egy városban. Segítsetek kérlek!2017. ápr. 24. 20:55
1/3 anonim válasza:
Közeledj hozzá; ha jó barátok vagytok akkor vagy friendzone, vagy kapcsolat.. de vigyázz mert nem túl jó az ha egy osztályba vagytok és jártok. Kezdj el vele beszélni újra facebookon meg élőben is.
3/3 anonim válasza:
Szerintem először próbálj valahogy rá jönni hogy te is bejössz-e neki, ha igen, nyert ügyed van, ha nem, akkor csinálj olyan dolgokat mint a többi 3 nem, valahogy mutasd meg neki hogy te jobb vagy mint az a többi 3 valami, különlegesség, pld. légy romantikus, hivd el randira, de ne feledd!! Lassan kezdj, irogass vele megint facebookon, mutass iránta érdeklődést, stb. a többi, majd megy magátül, jah, és légy Önbizalmas! Szoritok haver :D majd szólj hogy mi történt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!