Miért félhetek egyedül, főleg éjszaka?
Figyelt kérdés
Kicsi koromig visszavezethető. Csak úgy tudtam egyedül aludni, ha a papagájom a szobába volt, másképp húztam át anyuékhoz. Valahogy megnyugtatott a jelenléte. Viszont most, ha nincs senki a lakásban, félek. Gyerekes dolog ez? Igaz mostanában inkább ilyen szorogás kap el, hogy egyedül vagyok és nincs senki mellettem.
20/N
szept. 14. 21:01
1/9 anonim válasza:
Ez megszokás. Egy idő után meg fogod szokni. Vagy vegyél egy papagályt.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát, az a papagáj még megvan 🤣
szept. 14. 21:11
4/9 anonim válasza:
A szorongásaink velünk vannak, míg élünk. A kérdés az, mihez kezdünk velük. Én is félek, ha egyedül vagyok. Ilyenkor körbejárom a lakást, ajtókat, meggyőződöm arról, hogy nincs gond, pici fényt hagyok és általában halkan megy valami beszélgetés youtube-on. Az emberi hang megnyugtat. 55 éves vagyok. Ha a gyerekek otthon voltak, nem féltem. Nem félhettem, hiszen rájuk kellett vigyázni.
5/9 anonim válasza:
4-es, ez már nem teljesen egészséges nálad se. Én sokat éltem egyedül, felnőttként sose féltem a sötétben, egyedül. Van, hogy éjjel ébren vagyok, sőt, kimentem a kertbe hűsölni is, tudtam, a kapu zárva.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem az, nem félek hogy valaki megtagadása. Csak amióta az eszemet tudom, félek a sötétben egyedül lenni. Kisebb koromban akkor is szar kedv kapott el, ha mellettem anyuék aludtak, és úgymond egyedül voltam. Sajna 10 éves koromig velük aludtam, mivel a lakást renováltuk, és volt pár akadályozó dolog. Lehet amiatt is valamilyen zavar, hogy nem kezdtem el idejében egyedül aludni?
szept. 14. 21:23
7/9 A kérdező kommentje:
Nem félek hogy valaki betör, megtámad****
szept. 14. 21:23
8/9 anonim válasza:
Én is így vagyok, 48 évesen ègő villannyal alszom! Félek, hogy valaki megjelenik a sötétbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!