Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért félhetek egyedül, főleg...

Miért félhetek egyedül, főleg éjszaka?

Figyelt kérdés

Kicsi koromig visszavezethető. Csak úgy tudtam egyedül aludni, ha a papagájom a szobába volt, másképp húztam át anyuékhoz. Valahogy megnyugtatott a jelenléte. Viszont most, ha nincs senki a lakásban, félek. Gyerekes dolog ez? Igaz mostanában inkább ilyen szorogás kap el, hogy egyedül vagyok és nincs senki mellettem.

20/N

szept. 14. 21:01
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Ez megszokás. Egy idő után meg fogod szokni. Vagy vegyél egy papagályt.
szept. 14. 21:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát, az a papagáj még megvan 🤣
szept. 14. 21:11
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Ez szorongásos zavar.
szept. 14. 21:13
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
A szorongásaink velünk vannak, míg élünk. A kérdés az, mihez kezdünk velük. Én is félek, ha egyedül vagyok. Ilyenkor körbejárom a lakást, ajtókat, meggyőződöm arról, hogy nincs gond, pici fényt hagyok és általában halkan megy valami beszélgetés youtube-on. Az emberi hang megnyugtat. 55 éves vagyok. Ha a gyerekek otthon voltak, nem féltem. Nem félhettem, hiszen rájuk kellett vigyázni.
szept. 14. 21:15
 5/9 anonim ***** válasza:
4-es, ez már nem teljesen egészséges nálad se. Én sokat éltem egyedül, felnőttként sose féltem a sötétben, egyedül. Van, hogy éjjel ébren vagyok, sőt, kimentem a kertbe hűsölni is, tudtam, a kapu zárva.
szept. 14. 21:19
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem az, nem félek hogy valaki megtagadása. Csak amióta az eszemet tudom, félek a sötétben egyedül lenni. Kisebb koromban akkor is szar kedv kapott el, ha mellettem anyuék aludtak, és úgymond egyedül voltam. Sajna 10 éves koromig velük aludtam, mivel a lakást renováltuk, és volt pár akadályozó dolog. Lehet amiatt is valamilyen zavar, hogy nem kezdtem el idejében egyedül aludni?
szept. 14. 21:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem félek hogy valaki betör, megtámad****
szept. 14. 21:23
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok, 48 évesen ègő villannyal alszom! Félek, hogy valaki megjelenik a sötétbe
okt. 13. 02:36
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
És még papagájom simcs
okt. 13. 02:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!