Mit tegyek hogy minden jó legyen?
Amikor én szenvedtem felsőfokon a gyerekkoromtól és a kamaszkoromtól (csak hogy értsd, annyira, hogy az első öngyilkossági kísérletem 13 évesen volt...), akkor fogtam egy papírt és egy akármilyen írószert, és kiírtam magamból azt, ami föl akart robbanni bennem, akár levél formájában, ha vkire, vmelyik szülőmre vagy másra dühös voltam vagy csalódott miatta, akár napló formájában, hogy most megint írnom kell, mert nem bírom a bennem tomboló érzelmi káoszt, mintegy a józan eszem vezetésével az állatias ösztönt vezetve, aztán összegyűrtem vagy széttéptem a papírt és máris jobban éreztem magam, mindig, ajánlom neked is!
Nem vagy egyedül, sosem!
Megkérdezted az iskolád igazgatóját, hogy tud-e segíteni neked vki?
Akkor a rendőrségre menj be, komolyan, ezekkel a szavaiddal, hogy segítségre van szükséged, mert ön- és közveszélyesnek tartod magad, aki iránt nem érdeklődnek a szülei!
Kérd, hogy hogy juthatsz szociális munkáshoz sürgősen, mert tényleg nem a rendőrség dolga segíteni, ám ha lenne ott jó fej és lelkiismeretes rendőr, akkor tudná, hogy kihez irányítson pontosan!
Budapesten volt régen aluljáróban diáksegély, diákkrízisközpont pont ilyen esetekre, nem tudom, hogy megvan-e még, de te is utána nézhetsz!
Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat (OKIT) +36 80 205 520
okit@ncsszi.hu
www.bantalmazas.hu
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!