"Bad trip"?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet elkerülni a fű okozta "bad trip"-et?

szept. 2. 10:37
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Ezt próbálom magyarázni! Szívtál rendes cigiket és azoktól nem lett bajod. Most beleszívtál egy vegyszeresbe és pár slukktól beparáztál. Nem látod az összefüggést? Amúgy ez a fajta pánikbetegség el szokott múlni magától.
szept. 5. 10:06
 22/27 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy volt egy hosszabb kihagyás, és az alatt alakult ki a pánikbetegségem. Mikor vissza akartam térni, onnantól az összes próbálkozásomnak rossz vége lett.
szept. 5. 10:33
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
A thc felerősíthet (triggelhet) meglévő mentális betegségeket. Vannak olyan cannabis fajták amire ez nem jellemző, külföldön kezelnek is pánikbetegeket fűvel, de itthon az illegalitásából fakadóan nem tudsz fajták között válogatni, azt kapod amit adnak. Ráadásul ha vegyszeresbe nyúlsz bele, ami nagyon gyakori, akkor 1 slukk lehet, hogy olyan erős lesz mint normál fűből 10.
szept. 5. 12:23
 24/27 A kérdező kommentje:
Próbáltam Sativát és Indicát is.
szept. 5. 14:20
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően ez a "sativa vs indica" felosztás ma már nem igazán állja meg a helyét. Mivel olyan nagyot fejlődött a mezőgazdaság, hogy már többszáz féle marihuána van. Holland kertészmérnökök ezekről több ujjnyi vastag köteteket is kiadtak. Igazából ezeket keresztezve is lehet számtalan fajta. De ugyanazon fajtánál sem mindegy a műtrágya, kártevők, fény, éghajlat stb

Pl Hollandiában is ugyanazon a néven két coffieshopban néha teljesen más minőséget kaptunk. Igazából mindig a konkrét helyet kell ismerni, hogy nekik melyik konkrét termékük a jobb. Lehet az egyik helyen az Amnesia Haze a legjobb, míg a másiknál az botrányos és amott meg lehet a Gorilla Kush a specialitásuk.

Ez hasonló mint ahogyan ha mondjuk kimész a piacra, akkor hiába veszel krumplit meg barackot, de lehet Marika néninél a krumpli szép nagy míg a barack tiszta kukacos poshadt, ellenben Pista báttyánál viszont a barack nagy és ép de nála meg a krumplit kicsik és szottyadtak.

A pánikbetegségek leggyakoribb oka a helytelen légzés (noha ez nem szándékosan), ugyanis a hiperventilláció okoz rohamokat. Ezért ajánlottam a Buteyko légzés gyakorlatokat.

szept. 5. 19:14
 26/27 anonim ***** válasza:
a pánikbetegségnek lelki okai vannak.
szept. 5. 22:52
 27/27 anonim ***** válasza:

A psziché, vagy inkább úgy írom az elmeállapot egy az egyben kihatással van a légzésre, amiből kifolyólag az egészségre.

szept. 6. 07:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!