"Bad trip"?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet elkerülni a fű okozta "bad trip"-et?szept. 2. 10:37
11/27 A kérdező kommentje:
100%, hogy az volt.
szept. 4. 14:28
12/27 anonim válasza:
Ezt laborban bevizsgálva állapították meg?
13/27 A kérdező kommentje:
Nyilván nem, de látszott, hogy az.
szept. 4. 17:59
15/27 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy fűtől is lehet rosszulni.
szept. 4. 18:42
16/27 anonim válasza:
Persze a fűtől is lehet rosszul lenni, azt ne mondja senki, hogy amikor az ember belerak 0.1g-t egy cigibe és azt sem szívja el teljesen csak 2-3 slukkot és attól 3 órán át nem tudja, hol van, vagy esetleg beparázik az igazi fű! Ilyen erős fű nincsen. Még az aktuális amsterdami cannabis world cup győztes fű (ilyennek te itthon a közelébe sem kerülsz) nincs olyan thc tartalmú, hogy ezt okozza.
17/27 anonim válasza:
Persze, ha 1 gézát beletekersz egy cigibe és nem vagy hozzászokva, attól lehetsz rosszul de az már indokolatlan és ostoba mértéktelenség főleg egy kezdő smoker részéről.
Bár a cannabis túlszívástól kialakuló rosszullétet talán azért nem nevezném bad tripnek.
18/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy kezdőnek mondjam-e magam, szívtam már rendes cigiket, viszont azóta pánikbeteg lettem, és pár slukktól is nagyon beparáztam, alig lehetett lenyugtatni.
szept. 4. 20:17
19/27 anonim válasza:
Akkor hagyd a füvet. Esetleg inkább hash. Annak eleve inkább nyugtatóbb hatása van és kevesebb eséllyel vegyszeres.
Ha a hasís sem jó, akkor először inkább csinálj légzőgyakorlatokat (pl Buteyko) és meditálj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!