"Bad trip"?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet elkerülni a fű okozta "bad trip"-et?szept. 2. 10:37
1/27 anonim válasza:
Úgy, hogy nem füvezel (?).
Azzal 100%ig elkerülöd.
2/27 A kérdező kommentje:
Elméleti kérdés.
szept. 2. 11:19
3/27 anonim válasza:
Saját termesztést használsz, így biztos nem lesz lefújva szintetikus cuccal. Keveset teszel bele, először keveset szívsz belőle és ha nem elég akkor még egy-két slukk. Olyan helyen szívod ahol nem kell félni a lebukástól, nem vagy ideges.
4/27 anonim válasza:
Én egyetértek az #1-vel, nekem csak az vált be, hogyha eleve rossz hangulatban vagyok, akkor nem is próbálkozok, mert tényleg csak felerősíti a bajaimat. Csak akkor fogyasztok bármilyen tudatmódosító szert, ha tudom, hogy felszabadultan jó hangulatban fog ez telni. Ha ez nincsen meg - alapvetően stresszes élethelyzetekben, nem olyan emberekkel vagyok, akikkel szeretek lenni, nem olyan helyen vagyok stb. - akkor fröccsözök egyet.
5/27 A kérdező kommentje:
Paraflash túlszívottság nélkül is jelentkezhet?
szept. 2. 12:31
6/27 anonim válasza:
hányszor futottam bele ebbe. sima cbd fű lefújva szintetikával.echte bió fless.
7/27 A kérdező kommentje:
Honnan lehet felismerni, hogy az?
szept. 2. 16:50
8/27 anonim válasza:
Nyugodt lelkiállapotban, nyugodt körülmények között nem lesz parád. És ne igyál sok alkoholt, max néhány sört.
9/27 anonim válasza:
hiába lehet valaki teljesen nyugodt,a herbál/biofű életveszélyes mérgek keveréke.
Magyarországon nincs fű,csak dizájner cuccok.
10/27 anonim válasza:
Úgy, hogy csak füvet szívsz ezekután. Mert ha tényleg fű, attól nincs bad trip.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!