Normális hogy össze vagyok zavarodva?
Folyamatosan pörög az agyam hogy a kapcsolati problémát amit korábban is éreztem nem e én fújtam fel és valójában nem is akkora baj vagy nem is áll fennt a probléma.. De akkor nem " jött volna fel bennem " és nem éreztem volna hogy gond. Nem tudom hogy ezzel a gondolattal nem e csak magam előtt is védem és kimagyarázom barátnőm vagy az egesz helyzetet csak próbálom megmagyarázni.
(Mert egy egy ilyen beszélgetés után akkor barátnőm figyel amiket problémanak érzek, de aztán vissza áll minden a régiben, 2x 3x is ez volt.)
A kapcsolati gondok miatt járunk szakemberhez is.
Nagyon össze vagyok zavarodva..
Jól értettem, hogy a lakásból, vagyis a szüleid lakásából küld el téged?
Volt egyeltalán nagy szerelem, vagy csak összejöttetek, adott volt a lakás, hát összeköltöztetek, majd csak lesz valahogy alapon.
Az a gyanúm, hogy alaposan manipulál téged, légy résen!
Szerintem nem manipulálja, le se szarja. Dagonyázik a melegben, mert látja, hogy nem dobják ki.
Kislány, az emberek túlnyomó többségének nem az első kapcsolata a végleges! Ismerkedj meg egy fogalommal: szakítás. Aztán majd lesz másik. Kivéve ha addig késlekedsz, amíg kiöregszel.
Én pasi vagyok.
Hát nem biztos hogy szó szerint gondolja mikor elküld.
Nagyon vagdalkozik hogy épitkezzunk stb vagy haladjunk valamerre miközben ő nem töri magát hogy plusz pénze legyen , pedig esélye van, csak kényelmes..eztvis otthonról hozza, csak nem veszi észre hogy ez a színvonal amin él nem 8órából lehet elérni
Kérdező! Most kipanaszkodtad magad, ettől kicsit megkönnyebbültél.
Többet te sem akarsz, mert azért meg kellene mozdulnod -ahogy előttem írták. Az önbizalmad pedig már a béka feneke alatt van, ennek a kapcsolatnak az is áldozatul esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!