Szeretet hiányos vagyok? Vagy ferde hajlamu? Anyám nem normális, a kutyáját jobban szereti mint engem, és én össze vagyok zavarodva. Mit csináljak?
anyukám elüldözte apámat mert nem komplett. apámat kidobta a házból mert szerinte büdös volt, és a kutyát jobban szereti mint engem vagy apámat szerette, és a kutyával alszik.
az egész úgy kezdődött hogy apám vett neki egy kiskutyát születésnapjára amikor nagyon kicsi voltam ez kb 8 éve volt. és akkor kezdett bekattanni...
amikor hazajön akkor a kutyának ad csókot, azt öleli meg, engem nem, nem érdekli mi van velem, rám sem néz, mi van a suliban csak a kutyát eteti folyton ami már mozogni is alig tud annyira dagadt.
én csak azt kapom hogy olyan vagyok mint apám, mert nem vagyok ügyes sajnos, eléggé ügyetlen vagyok, és hogy a kutyák mennyire külömbek az embereknél, és neki az a álet társa.
én találtam a neten olyan barátokat akik melegek. egy sráccal nagyon összebarátkoztam aki engem tartott aranyosnak, meg valamire valónak és nem a kutyát, és ez nagyon jólesett.
a baráti köre is befogadott, és jólérzem magam, de anyémat nem érdekli. csak a kutyája meg a barátnői meg a csomó pasija amit mindig váltogat. apám kiment ausztriába, senkim nincs, és félek hogy meleggé fogok válni emiatt.
anyukám amúgy sokáig járt fiatalon pszichiáterhez nem tudom miért de tudom hogy volt hogy be is utalták, ezt a nagyim mesélte aki meg meghalt pár éve. :(
SENKI NEM MOLESZTÁLT NEM OLYAN MELEGEK A BARÁTAIM, IDÁIG MÉG CSAK NEM IS KÖZELEDTEK ÚGY!!!
15f
Ennek az egésznek semmi köze ahhoz, hogy meleg vagy.
Próbálod úgy előadni a dolgot, de kamu az egész, hogy csak el vagy hanyagolva. Azért kerestél meleg barátokat, mert meleg vagy, nem tőlük leszel meleg.
Fogadd el és kész.
"a kutyák mennyire külömbek az embereknél"
Anyád sajnos beteg, klinikai eset. Ezek alapján.
Meleggé nem lehet válni, barátként szeresd őket, ha nincs benned a hajlam. Ha te is meleg vagy bi vagy, akkor ne tartsd vissza magad, de ez nincs semmilyen kapcsolatban a családi helyzeteddel.
Örülj, hogy önzetlen barátokat találtál.
Ha meleg vagy, hát meleg vagy.
Ha hetero vagy, akkor hetero vagy.
Egyikkel sincs baj, csak melegként nehezebb kicsit, de ha az vagy, nincs választásod, úgy kell élned.
A kutya meg nem tehet anyád betegségéről, gonosz dolog lenne emiatt bántani.
Tudom, hogy nehéz így, de kívánok neked türelmet és bölcsességet, hogy kibírd. Bár tudnék segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!