Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Most mit csináljak, szerintete...

Most mit csináljak, szerintetek ez így normális? Össze vagyok zavarodva!

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, és lassan 2 hónapja vagyok együtt a barátommal, Ő 21.

Szeretem, nagyon! Életemben először érzem azt, hogy igazán szerelmes vagyok, a gondolataim 99%-át Ő teszi ki, abban az 1%-ban, meg talán csak azért nem Rá gondolok, mert éppen alszom. :)

Ő is szeret, de mivel nem látok bele a fejébe és a lelkébe sem, nem tudom, hogy Ő mennyire érzi erősnek ezt az érzést...

Még nem aludtunk együtt, mert túl korainak találjuk, és sajnos csak 1x-2x tudunk találkozni 1 héten, mert neki is ott a suli stb.

De nem nagyon beszéltünk még a szexről, tehát nem erőlteti a témát, meg nem nagyon is szoktunk feljárkálni egymáshoz.

Meg hát a nagy bökkenő, hogy a szüleimnek szerintem a hajuk hullana az ötlettől, hogy összebújok vele ennyi idő után, ráadásul nagyon nagy baj lenne, ha hazugságon kapnának!

Mégis minden nap arra gondolok, hogy milyen lenne Vele...

Mellette aludni, átölelni, hozzábújni éjjel, és reggel mellette ébredni, milyen lenne vele az első alkalom (még szűz vagyok) és hogy úgy talán minden másképp menne, mert sokkal jobba lenne, mert több időt tölthetnénk együtt, ha egymással is aludhatnánk.

És ez így most olyan rossz, és ezen emésztem magam!!! :(

És totálisan kétségbe vagyok esve, hogy ciki ez az egész, hogy még szűz vagyok, és hogy a szüleim ilyen "konzervatívak"!!! :(

2009. okt. 18. 17:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha ennyire szereted akkor ideje lenne elmondani a szüleidnek. Vagy vidd haza a srácot és mutasd be. Remélhetőleg eléggé felnőttek, hogy jól fogadják. Ja és becsüld meg a szerelmet és, hogy ilyen fiatalon megkaptad, mert nem mindenki van így..
2009. okt. 18. 18:05
 2/7 anonim válasza:

Hát az én szüleim se kutyák... Apukám tanár, és edző, nagy tekintélye van a városban, és ország szerte is, mindig nagyon vigyázznom kellett mit csinálok, és mit mondok mások előtt... Viszont én távkapcsolatban élek, mondjuk a barátom is kajakos, és apu már azért ismeri, de úgy jött le hozzánk, hogy anyu is csak webkamerán keresztül látta, és a szüleim nem ismerik az ő szüleit... Mégis suli előtt úgy hozztam haza(épp Pesten voltam rokonoknál, együtt jöttünk busszal haza) hogy anya természetesen a ház másik oldalán lévő szobába ágyazott meg neki...Az első éjszakán hajnali 2kor az ágyába zavartam:) A következő éjszakákon velem aludt. Anyám persze reggel azzal fogadt, hogy majdnem megölt a szemeivel, és azt mondta: -Hogy ha ezt apád megtudja... Persze anyutól fél órán belül jött a kérdés: lefeküdtetek? Mondom anyu:- Nem, nem is feküdtünk le,és nem is fogunk... (persze nem azt mondtam hogy soha... csak hogy abban a pár napban:P) Következő éjszakán is persze aludtam velem, és anyu már "elfogadta"

Na és amúgy ezzel a kisregénnyel oda akkartam kitérni, hogy attól hogy együtt alszotok nem kell lefeküdnöd vele. Először is anyudékkal meg kell szoktatnod a dolgot, hogy egy jóval idősebb fiú a barátod, és egy bizalmi alapot lekell fektetnetek. Aztán jöhet hogy ott alszik nálatok... (és ha lehet ne első éjszakán feküdjetek le, akkor oda a megbizhatóság:) ) Ja és még valami... Azzal ne is próbálkozz hogy az első ott alvás a fiúnál legyen... Az szinte esélytelen. Vagyis én úgy gondolom... :) Ha tényleg ilyen konzervatívak a szüleid.

De csak ügyesen és okosan:) ;)

2009. okt. 18. 18:07
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszaitokat!

És külön köszönöm a kisregényt!:)

Az a helyzet, hogy a szüleim nagyon szeretnek általánosítani... tehát kb. lehetetlen beléjük magyarázni, hogy az együtt alvás nem egyenlő a szexel!!!

:(:(

2009. okt. 18. 18:12
 4/7 anonim ***** válasza:

nyugi nem csak a te szüleid ilyenek,nálunk is hasonló a felállás,én 16 leszek ő 20.elakartunk menni őszi szünetbe pár napra de anyum azt vágta a fejmehez h azért h tehes legyek nem kell elmenni.eg olyanok is szokott mondani h reméli h nem fekszem le vele...bár nem tom mit gondol mert 1 éve együtt vagyuk és azért a szájra puszin kívül már más is volt,petting is volt már de erről sem tudnak,meg azt sem tudják h vtam náluk meg h ő is vt nálunk.mi már aludtunk együtt táborba,de hiába magyarázom nekik h ott sem volt semmi,az a válasz h de lehetett volna,meg ha kettesbe vagytok...

nyugodj meg majd biztos beletörődnek v ez van nem a kislányuk vagy már hanem egy érett nő :)

2009. okt. 18. 18:54
 5/7 A kérdező kommentje:

Jolvan, megnyugtató, hogy nem csak nálunk ilyen para a dolog. :)

Jah persze énis felmentem már hozzájuk d.u. de ezt is csak anyum tudja, és érdekes módon ezen nem akadt ki, pedig akkor is csak ketten voltunk a lakásban, ennyi erővel akkor is megtehettük volna...

2009. okt. 18. 19:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát már nem azért, de szerinted az konzervatívság, hogy a szüleid nem engedik, hogy KETTŐ hónap után 16 évesen a barátoddal aludj? Nekem szigorúan csak úgy engedték meg ennyi idő után, hogy teljesen szeparáltan voltunk, mert nem volt már lehetősége hazamenni, és ezt megértették a szüleim. De utána jó sokáig nem alhatott még itt csak úgy. Kicsit érezd át az ő helyzetüket is, nem biztos, hogy szeretnék hallani, ahogy a másik szobában éppen gyömöszölik a 16 éves lányukat, sok szülő ezért nem örül annak, ha a 15-16 éves lányánál ott alszik a barátja (mert a szülők nem hülyék, és átlátják a helyzetet). Attól még, hogy a barátod nagykorú, te nem vagy az, és ilyeneken felesleges cirkuszolnod, hogy nem engedik, mivel nem tehetsz ellene semmit. Annál jobb lesz később, ha végre nálad alhat, mert akkor nagy lesz az öröm, ha meg úgysem maradtok együtt sokáig, akkor meg felesleges lenne egymásnál aludnotok. Ha ők is jobban megismerik, majd megengedik. Meg ha több idő telik el, mert két hónap kevés.
2009. okt. 18. 20:15
 7/7 anonim válasza:
Szivesen a kisregényt:) Ha 2 sornál többet irok, a pasim is ezt szokta mondani:)
2009. okt. 19. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!