Nyugtatót (Rivotril, Xanax/Frontin) hogyan hagytatok el?
Kérdésem arra vonatkozik, hogy aki fokozatos csökkentéssel hagyta el, az mekkora kiinduló adagból mennyit és milyen gyakran vett el csökkentésekkor? Mennyire voltak erősek a megvonási tünetek?
Drogokat 53 napja hagytam el, akkor nagyobb gyógyszer csökkentésem is volt.
Most a megmaradt 1,5 mg Xanaxom hagynám el. 0,125 mg-os lépésekben haladok. Pár naponta veszek el. 1 mg-ig vittem le.
Nem tudom, hogy csak csökkentsem vagy érdemes-e teljesen elhagyni. A napközbeni adagok zavartak, álmosság miatt. Az esti nem.
Bipolra Ketileptet és Lamolepet továbbra is szedni fogom.
Mekkora adagot hagytál el?
Én 1,5 mg-ról indultam. 3-5 naponta vettem el 0,125 mg-ot. Így 4 részletben menten le 1 mg-ra. De 1 hete megálltam mert a negyedik csökkentés után a korábbiaknál jóval erősebb megvonási tünetem van.
Én tudod minek hívom?
Mindenki kizárólag a saját háza táján sepregessen!
Unalmas már hogy a többség felhatalmazva érzi magát arra,hogy megmondja,kiosztja a tuti receptet hogyan kell élni.Nagyon nem mindegy,hogy tanácsolunk valamit vagy elmondjuk mit kell tenni!Az utóbbival ne romboljátok az emberiség azon részét aki megadja a bizalmat felétek a válaszaitokat illetõen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!