Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bipolárissal volt egy ideig...

Bipolárissal volt egy ideig párkapcsolatom, emiatt kerültem padlóra?

Figyelt kérdés
Kb 2-3 hónapig teljesen kiegyensúlyozott volt a kapcsolatunk. Aztán hirtelen, számomra minden ok nélkül, elkezdett fura lenni. Az ő éppen aktuális kedve, hangulata szerint viszonyult hozzám, és a kapcsolathoz. Alig akart kommunikálni velem, majd belekötött olyan dolgokba, amik sosem zavarták, hetekre eltűnt, letiltott mindenhonnan, majd mikor visszajött, tele volt arroganciával, lekezeléssel, és olyanokat mondott, amikben nulla logikát, nulla összefüggést találtam, szintiszta egoizmust, nulla empátiát mutatott, és mindenre képesnek érezte magát. Dühös volt, és mintha az alattvalója, egy semmit nem érő valaki volnék. A gondolkodása tipikus fekete-fehér lett. Engem az ellenségének tekintett, annyira, hogy minden ami jó volt, azt teljesen elfelejtette, kb kiesett az agyából. Én ilyennel sosem találkoztam. Mintha embert öltem volna, úgy viszonyult hozzám, és végleg letiltott mindenhonnét. Nekem esélyem sem volt arra, hogy elmondjam mit gondolok. Ennek kb egy-másfél hónapja, és nem tudok túljutni azon, hogy mintha 2 teljesen ellentétes emberrel lettem volna, annyira összezavaró volt az egész. Akik voltak bipolárissal kapcsolatban, ők is hasonlóan élték meg a kapcsolat végét, és az utána jövő részt, mint én?
aug. 6. 10:16
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:

Pontosan úgy éreztem, bármit teszek, a végeredmény ugyanaz. Minden jóból átrakott a minden rosszba. Érvelni lehetetleség volt vele.

Szerintem többet nem keres engem, de számomra ez a jó.

aug. 11. 11:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!