Személyiségzavarosok, megfelelő terápiás kezeléssel teljes értékű életet lehet élni?
Fenn tudtok tartani egy párkapcsolatot? Ki lehet szakemberrel alakítani egy élhető életet ami elviselhető és vannak társas kapcsolataitok?
Azt is írd le légyszi, hogy fiú vagy lány vagy, hány éves és milyen személyiségzavarod van
A problema melysegetol is fugg, ha nem is komoly, akkor a masik oldalrol hogy hosszutavon elfogadja-e, mennyire tudja toleralni akar rovid idore.
De persze, sok esetben le lehet elni egy eletet viszonylag okes szinten enyhebb-kozepes szemelyisegzavarral. De mondom tipus es erossegfuggo.
kezeles rezisztens sulyos rekurrens depresszio hisztrionikus es skizoid szemelyisegzavarral
31/L
Szerintem nekem is van személyiség zavarom. Skizoid/skizotipre hasonlítok, 31 évem alatt nagyjából 20 évet töltöttem többé-kevésbé depresszióban(leginkább az általános iskola, 16-20 éves és 25-től kb 28-29 éves korom között).
Eddig 1 hosszú terapian vettem részt, de nem igazán hozott átütő sikert.
Barátaim nem igazán voltak, most is inkább a 40-50-60+-os korosztalybol vannak. A munka hol jobb, hol katasztrófa. Most szerencsére egy nagyon jó helyen vagyok. Imádom amit csinálok és a kollégáimat is.
Nekem a párkapcsolatok okozzák a legnagyobb gondot. A terápia előtt inkább bántalmazói kapcsolataim voltak, utána meg elhanyagoltak.
Remélhetőleg nemsokára kezdődik a következő terapiam. Addig meg magamat terapiazom. Ez leginkább annyit jelent, hogy néha napján kilepek a komfortzonambol, hogy novekedjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!