Egy PTSD-s, depressziós, szkizofréniás ember mennyire tud jól párkapcsolatban lenni egy bipoláris személlyel?
Figyelt kérdés
Működhet?2022. nov. 7. 17:51
2/7 anonim válasza:
Szkizofréniás?
Mindenki skizofrénnek mondja, csak a dokik hívják szkizofrénnek őket.
Amúgy remek páros lehetnek. Csak gyereket ne csináljanak.
3/7 anonim válasza:
Nyugodtan lepontozhattok, de én bipoláris vagyok és volt skizofrén párom. A pszichiáter mondta, hogy ne legyen semmiképpen gyerekünk. És a skizofréniát tényleg s-sel mondják az átlagemberek, nyugodjatok szépen bele. Sz-szel a dokik mondják.
4/7 A kérdező kommentje:
Ez most miért releváns? Nem mindegy?
Milyen volt a kapcsolatotok? Én nem tudom, hogy merjem elkezdeni, hiába van köztünk kémia.
2022. nov. 9. 20:27
5/7 anonim válasza:
4
Szerintem nagyon nehéznek ígérkezik. A bipoláris embernek is van depis fázisa és egy olyan skizofrén emberrel akar párkapcsolatot, aki szintén depressziós. Plusz mindkettő betegség a mai napig elmebetegségnek számít, szóval... nagyon súlyos betegségek.
De megpróbálni meg lehet. Nyilván.
A mi kapcsolatunk már 3 hónap után nagyon problémássá vált.
De nálatok ne legyen így.
6/7 anonim válasza:
szerintem inkább nem, nagyon fontos, hogy az egyik fél tudjon támogatni. Én férjem is egészséges
7/7 anonim válasza:
Meg kell próbálni.Máskülönben sose derül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!