Szerintetek mi a baj velem? Depressziós lennék?
Sokszor nem tudom már, mi van velem, de egyszerűen megőrülök magamtól... azt kell tudni, hogy már egy jó ideje rengeteg veszteség ér, és nagyon sokat csalódtam (családi, baráti és párkapcsolati problémák). Szörnyen egyedül éreztem magam ebben az időszakban, és rengeteget sírtam (de közel se annyit, mint most). Aztán megismertem egy fiút, a barátomat, és elkezdődött egy nagyon boldog időszak, sokkal kevesebbet sírtam, boldog voltam. Eközben a barátaimmal és a családommal továbbra is megmaradtak ezek a problémák, szóval ez akkor is nyomasztott, de nem volt vészes. Viszont mostanában, a barátommal elkezdtünk veszekedni, egy komoly dolgon, de ennek ellenére nincs sok értelme ennek a veszekedésnek. Még mindig együtt vagyunk, együtt is maradunk, mert legalábbis nekem óriási szükségem van a támogatására, és szeretem, viszont mostanában úgy érzem, hogy ő már nem szeret engem, és ez is nagyon nyomaszt. Szóval így összességében ez az egész azt eredményezte, hogy szinte folyamatosan sírok, naponta több órát akár, éjszaka nagyon rosszul alszok, emiatt sokszor fáradt vagyok, főleg estére (amikorra amúgy is ált. leromlik a hangulatom) semmi étvágyam nincs, és már ott tartok, hogy egyszerűen utálom magam, és úgy érzem a barátomnak is jobb lenne nélkülem, hiába mondja, hogy velem akar lenni, és félt ő is... és annyira nyomaszt, és kb megfullaszt ez a rengeteg minden, ez a magány, hogy fogalmam sincs, hogy mit csináljak, de szörnyen érzem magam. Anyával is beszéltem erről, és ő is aggódik, és azóta extrán próbál figyelni rám, de úgy érzem, hogy ez sem segít. A barátom mondta, hogy szerinte lehet, hogy depressziós vagyok, rákerestem, találtam ilyen online tesztet, ami azt írta, hogy egy kicsit lehet, hogy az vagyok, de én ezt nem tudom... nem érzem annak magam... vagyis talán, de nem tudom.. össze vagyok zavarodva.
Mit csináljak? Mi lehet a baj velem? És hogyan tudnék végre kikerülni ebből a folyamatos rossz kedvből?
17/l
Köszi szépen, és a nyelvtani javítást is, fontos volt most tényleg.🙃
Ja, és nem mindenhova vesszőt teszünk, a te mondatodba is belefért volna legalább 3 pont/felkiáltójel, bocs.
Tudom nehéz lesz elhinni, amit mondandó vagyok, de minél előbb megfontolás tárgyává teszed, annál jobban jársz. Megfontolás tárgyává meg majd akkor teszed, ha többször belebotlasz.
Tehát; tudnod kell, hogy az ember messze nem azt eszi, amire termett, hanem azt, amit az élelmiszeripar belediktál. Miért érdekes ez? Nos a beleinkben tevékenykedő bacik (bélflóra) amellett, hogy feldolgozzák számunkra a táplálékot, vitaminokat, enzimeket, hormonokat, neurotranszmittereket állítanak elő. Ha nem a megfelelő táplálékot vesszük magunkhoz, felborul a bélflóra, egyes fajok kihalnak, s a helyüket más, sokszor patogén törzsek veszik át. A bélflóra állapota pedig sok egyéb mellett kihat a hangulatodra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!