Depressziós lennék? 20/F
Egyetemista vagyok, aki rengeteg dolgot csinál, mindig kipróbálok valami újat és élvezem, de van három dolog is, ami nagyon nyomaszt.
Egyik hogy az eddigi 20évem úgy eltelt mintha pár év lenne és az életem negyedét már le is éltem ilyen gyorsan, és már úgy érzem közel vagyok a halálhoz, mert pár év és vége, de még nem volt igazi boldog párkapcsolatom, ami a második dolog. A harmadik, hogy folyatosan fáj a hasam, mindig van valami stressz, és ha ez első kettő dolog eszembejut, nagyon görcsöl a hasam.
Viszont én nem vagy az a bulizós típus, nem tudom csak úgy élvezni az életet, úgy érzem mintha be lennék zárva és nem tudom élvezni a helyzetet.
Ez depresszió lenne?
Mit tehetek ellene? nyilván egyetemet nem hagyhatom ott(stressz forrás), mert szükségem van a diplomára hogy dolgozhassak, és mit csináljak hogy lelassuljon körülöttem az idő?
Úgy gondoltam jelentkezek Erasmusra, hátha sikerül kitörnöm a mindennapokból. Jó ötlet lenne? Más is érzett már hasonlóan?
Nem, csak rástresszelsz olyan dolgokra, amikre felesleges. Először is 20 évesen seggeden a tojáshéj, most kezdődik az élet, az elmúláson 40 év múlva is korai lesz elgondolkodnod. Lazulj le, csinálj programokat a csoporttársaiddal ismerkedj, csajozz, attól, hogy nem vagy bulizós rengeteg mindent lehet csinálni.
A folyamatos hasi görcsöt meg vizsgáltasd ki, lehet, hogy az étkezésed megváltoztatásával, gyógyszerrel elmúlna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!