Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet hogy depressziós lennék?...

Lehet hogy depressziós lennék? Mit tegyek? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Már egy éve nagyon alacdony az önértékelésem, rengetegszer érzem úgy hogy semmire sem vagyok jó, senkinek sem kellek. Ha rossz dolgozatot írtam, nem úgy teljesítettem bántottam is magam. Jó sokszor. És még bántom is. Folyton tudnék sírni. Nem.mondanám hogy sosem vagyok boldog. De mégis, többször vagyok szomorú. Nem vagyok szép. Se okos. Se kedves. Mintha minden összedőlt és elsötétűlt volna körülöttem? Mit tudnék kezdeni? Szakemberhez nem fordulhatok.

2021. szept. 29. 21:44
 1/6 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem írni hogy sokszor dühös és ingerlékeny vagyok, illetve eszek eszek és eszek. Folyamatosan.
2021. szept. 29. 21:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy depressziós vagy, de magadat ne diagnosztizáld.

Mi miatt nem fordulhatsz szakemberhez?

2021. szept. 29. 21:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Anyukám azt mondja hogy ha mindenki ilyen bajookkal fordulna pszichológushoz akkor már rég nem lenne elég. Ergo, hiába tudja hogy bántom magam, nem gondolja hogy szükségem lenne rá.
2021. szept. 29. 21:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Sulis pszichológusotok nincs? Barátaid tudnak az állapotodról?

Voltam hasonló helyzetben, szóval átérzem a dolgot. Beszélgethetünk ha gondolod. :)

2021. szept. 29. 21:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálattal hallom, hogy anyukád ezt mondja. Akkor kerüld meg, nem érdemli meg, hogy tudjon erről az egészről.

Mivel bántod magad, ha kérdezhetem?

2021. szept. 30. 09:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Menj szakemberhez! Meghálálod majd. Én 16 évesen egyedül kerestem segítséget, és a területi gondozóban találtam. A terápiát részesítsd előnyben a gyógyszetek helyett. Üdv, egy 28 éves, tapasztalt önbántalmazó.
2021. okt. 9. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!