Bipolárissal volt egy ideig párkapcsolatom, emiatt kerültem padlóra?
20
Nem ismertél még borderline-t. Eszméletlenül vonzóak, ha nem is feltétlenül külsőre, de belsőre mindenképpen. Okosak, intelligensek, jó a humoruk, bárkit az ujjuk köré csavarnak egy pillanat alatt.
De ismertem, es pontosan tudom. Mire irtad ezt?
En ilyet nem irtam.
De ilyen ellenallassal a sajat felelosseged fele, nem is jutsz sehova. Tudom, voltam ott. Aztan csak pislogtam, amikor a kovetkezo hasonloban talaltam magam.
Biztos, hogy borderline. Gyanítom a szex is különösen jó volt vele.
Szereped olyan értelemben biztos, hogy nincs semmiben, hogy ez az egész tőled teljesen független. Bármit tettél volna és bárhogyan cselekedtél volna, a vége ugyanez lett volna.
Húzd meg, ereszd meg, szeretlek, utállak, tűz és víz, fekete, fehér,fent és lent, ezek a jellemzői egy borderline-nak.
Amikor rossz oldalon vagy nála, akkor nem tudsz jól csinálni semmit.
Szerintem nem szabad rajta agyalni, el kell engedni, nem lehet normális válaszokat kapni a miértekre.
Az is lehet, hogy egyszer csak jelentkezik, mintha mi se történt volna. Akkor legyél okos…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!