Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bipoláris beteggel érdemes...

Bipoláris beteggel érdemes párkapcsolatba kezdeni? Milyen egy bipoláris?

Figyelt kérdés
Volt valakinek ilyen párja? Mennyire nehéz? Mi van ha nem szedi egy idő után a gyógyszereit?

2022. márc. 27. 10:21
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
9%
orban viktor lesz belőle. Ha szereted a pénzt és bírod a verést, akkor jó választás. Paranoid skizofrén is?
2022. márc. 27. 10:30
 2/29 A kérdező kommentje:
Te miről beszélsz? Ennél komolyabb, értelmesebb válaszokat várnék. Csak bipoláris és gyógyszert szed rá, nem agresszív, egy helyen dolgozunk.
2022. márc. 27. 10:32
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hajrá! Semmi baj nem lesz.:)
2022. márc. 27. 10:34
 4/29 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel itt a kérdést, mert tartok tőle. Nem ismerem a mentális betegségeket, de amihez gyógyszer kell kissé kétes a dolog nálam. Bizonytalan vagyok benne, hiába biztatnak kollégák, ők sem ismerik ezt az embert...
2022. márc. 27. 10:37
 5/29 anonim ***** válasza:
95%

Gyógyszerrel lehet tartósan tünetmentes.

Agresszió gyszer nélkül vagy visszaeséskor sem jellemző.

Személyisége olyan, mint egy egészségesnek.

2022. márc. 27. 11:58
 6/29 anonim ***** válasza:
58%
Alapvetően okos emberek, jó humorral. Ha mániások akkor meg pláne. Ha depressziós lenne akkor pedig te ott vagy neki. Semmi gond azzal ha valaki párja bipoláris.
2022. márc. 27. 12:00
 7/29 anonim ***** válasza:
96%
Bipol. ismerősöm a depressziós szakaszban mindenben másra szorul, még felkelni sem hajlandó az ágyból.
2022. márc. 27. 12:24
 8/29 anonim ***** válasza:
97%

Nagyon sokan írnak ide akik bipolárisok és szarul vannak gyógyszer mellett is. Mert nehéz egy bipoláris ember gyógyszerezese. Általában nehéz velük együtt élni. Mert ha nincs is agresszív kirohanása mindenkinek de hangulatingadozásaik viszont vannak amit hosszútávon egy párkapcsolatban nem lehet elviselni.

Persze nem mindegyik ugyan olyan, van akinél enyhebbek a tünetek. Nem tudhatjuk hogy az ismerősöd milyen.

2022. márc. 27. 12:35
 9/29 anonim ***** válasza:
96%
Én speciel durván agresszív voltam mániás időszakban. Valahol ezt le is írtam, lepontoztak. Akkor is így van. Más bipolárist nem ismerek, lehet, hogy nem jellemző az agresszív viselkedés. Depressziós fázisban meg alig bírok felkelni. Gyógyszert kapok évek óta, még mindig nem tudták beállítani. Az egyiktől mániás leszek, a másiktól nem javulok, a harmadiknak rossz mellékhatásai vannak, stb.
2022. márc. 27. 12:43
 10/29 anonim ***** válasza:
70%

Nekem nagyon enyhe tüneteim vannak. A bipoláris spektrumon rajta vagyok. Bipoláris depresszió diagnózishoz kevés a tünetem. Előző orvosom szerint van bipol depresszióm.

Gyszerezésem bipolra is jó. Amitrex, Lamolep, Pregabalin, Frontin. Triticot most hagyom el.

2022. márc. 27. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!