Lehetséges jó párkapcsolatban élni és családot alapítani mentális betegségekkel (bipolár, borderline)?
Van itt olyan, aki valamilyen mentális problémával küzd? Érdekelnének a tapasztalaitok párkapcsolatok területén. Lehetséges, hogy találjon egy ilyen problémaval küzdő ember valakit, aki szereti és elfogadja?
Mielőtt megkérdeznétek, nem diagnosztizáltak egyikkel sem, viszont többször elgondolkodtam rajta, hogy felkeressek egy pszichológust.
23F
Szerintem azért még ne temesd magad. :) Simán lehet, hogy nem vagy sem bipol, sem bordi. Ha aggódsz, menj el pszichológushoz vagy pszichiáterhez.
Én először bordival lettem diagnosztizálva, 38 éves koromban. Addigra már két gyönyörű gyerek büszke anyukája voltam. Aztán 44 éves koromban lett bipol diagnózisom.
Azt mondanám, hogy amíg kicsik voltak a gyerekek, egész jól bírtam a gyűrődést. Szerintem jó anyukájuk voltam. Ráadásul egyedül neveltem őket. A párkapcsolataim kudarcba fulladtak. És a rengeteg szorongás és depresszió egy idő után már nagyon megnehezítette a dolgokat és azt mondanám, hogy nagyon nehezen boldogulok, nincs munkám, nincs pénzem (innen-onnan kapott pénzekből élek), nem nagyon vagyok semmiben a helyzet magaslatán és pszichésen egyre mélyebben vagyok.
Szóval gyereket vállalni nem nagyon hiszem, hogy jó ötlet. A párkapcsolat természetesen nincs kizárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!