30 felett is vannak szociális fóbiában szenvedők?
Figyelt kérdés
Vagy erre az időre már rendbe jöttetek? Ha nem,akkor hogy élitek az életet? Mennyire sikerült élhető,szorongásmentes mindennapokat kialakítani? Mennek a "kötelező" alap tevékenységek? Munka,hivatalos ügyek stb.És a párkapcsolattal hogy álltok?
Én 30 feletti vagyok,férfi.Élhető az életem,de azért vannak benne korlátok.És a pártalálás is nagyon nehéz.
2021. júl. 25. 09:54
1/9 anonim válasza:
Volt egy nagyon kedves szoc. fób.ismerõsöm.Sajnos 33 évesen önkezūleg vetett véget az életének.
2/9 A kérdező kommentje:
Ez nagyon sajnálatos...
2021. júl. 25. 10:09
3/9 anonim válasza:
Bőven vannak ,itt vagyok én is például, mint 30 feletti férfi. Szedek antidepresszánst és szorongáscsökkentőt aztán élem az életem. Rengetegen vagyunk sajnos.
4/9 anonim válasza:
Énis 30 feletti vagyok és nekem is van.
7/9 anonim válasza:
Jaj,most látom,hogy elírtam:))
Napok óta keveset alszok:)
8/9 anonim válasza:
Én is 31 évesen vagyok még mindig szociális fóbiás, két gyógyszert szedek rá és más pszichés betegségeimre egyben... De az alap, kötelező dolgok mennek.
9/9 anonim válasza:
Egyébként nagyon tág fogalom a szociális fóbia.
Nekem is ez szerepel diagnózisként,úgy,hogy idegen helyen wc-re sem tudok menni,ahol emberek vannak.
Másnak max annyiban nyilvánul meg,hogy nem érzi jól magát,feszeng.
Na,ezek gyógyszerrel kezelhetőek,az én problémám kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!