A gazdagok vagy a szegényebbek közt gyakoribb az öngyilkosság?
Figyelt kérdés
És milyen arányban?2024. aug. 5. 21:02
11/12 anonim válasza:
A 8 as 9 es én voltam. Ezek nem átmeneti problémák rz a 28 évem alatt ami mind egy nyomor,szenvedés,felesleges kinlodás. Ez nem élet vegetálás max. Egy elbas.zott élet. Ennek semmi értelme. Szerintem senki nem akar egy életet leszenvedni minek? Én se fogok sokáig.
12/12 anonim válasza:
Most is indulok a munkahelyre,szedek antidepresszánst nyugtatót,vérnyomás pulzus csökkentőt,magnéziumot hogy kibírjam a napot. Kint a melegben szedhetem a kutyaszart a szemetet sepregethetem. A szaros eldugult wc ket sikálhatom. Ez lesz. A napom. Van egy alkesz apám akivel együtt kell laknom mert nincs pénzem albérlet kauciora. Akit mellesleg utálok tönkre tett lelkileg. Minimum még fél év kell hogy albérletbe tudjak menni hogy kauciora mindenre legyen. Addig kibirom es nem megyek tonkre. De mikor mindennap ott van az hogy mennyivel konnyebb befejezni mert vege a nyomornak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!