Öngyilkos/Önbántalmazó gondolatok minden ok nélkül miért lehet?Mit lehet vele csinalni?
Figyelt kérdés
Eleg rossz a kedvem de nincs semmi kivalto oka regebben voltak ilyen gondolataim de az a osztalytarsaim miatt voltak meg az akkori suli miatt de mar nem jarok oda szerencsere.Viszont nincs oka de megis rossz a kedvem es ilyen gondolataim vannak mi miatt lehet es mit lehez vele csinalni?aug. 4. 01:25
1/6 A kérdező kommentje:
Tini korosztalyu vagyok csak azt kifelejtettem
aug. 4. 01:26
2/6 anonim válasza:
"Régebben is voltak ilyen gondolataim, de azok az osztálytársaim miatt voltak."
Nos, könnyen lehet hogy az elmés úgymond "megszokta " azokat a gondolatokat ezért tér vissza hozzájuk idönként, mintegy automatizmus révén, már nem kellenek kiváltó személyek/események hozzá.
A másik: önértékelés. Meg kell nézni mennyire vagy elégedett magaddal. Lehet ez egy nagymérvü elégedetlenség kivetülése is az elmédben. Harmadik: kérdés mennyi erőszakos filmet nézel, mennyi ilyen videojátékkal játszol. Ezeknek szintén lehet ilyen kiváltó hatásuk.
3/6 anonim válasza:
Olyan nincs, h nincs oka. Az is gyanus, h ezt 2x is leirtad.
Keresd meg az okot.
5/6 anonim válasza:
Valamiért nem fogadod el magad… én például a külsőmet nem tudom, emiatt néha eszembe jutnak ezek, de túllendülök rajtuk.
6/6 A kérdező kommentje:
Hat lehet az is h hozza szoktam de egy ideig elmultak ezek a gondolatok de nem tudom.Az onertekelesem eleg rossz szoval lehet ez miatt is van.Eroszakos filmet nem nezek de jatszani mondjuk sokat szoktam.De mar jatszani se jatszok szivesen nincs hozza kedvem.
aug. 4. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!