Miért szorongok ennyire látszólag ok nélkül?
Stresszes vagy és pánikrohamjaid vannak. (nekem szintén és még RENGETEG embernek, nehaogy azt hidd egyedül vagy ezzel!.) Nincs semmi baj. Meg kell tanulni ezt kezelni, irányítani és legyőzni. A pánikrohamról érdemes tudni, hogy az esetek nagy többségében akkor jön, mikor nyugodt vagy, akkor van rá ideje. Nem lehetetlen egyedül kezelni, de nekem pszichológus nélkül nem ment volna. Szerintem te is fordulj pszichológushoz, ő tud segíteni, mielőtt rosszabb lesz, mert igen, könnyen elfajulhat (tapasztalat).
Olyan ember nincs szerintem, aki nem szokott kattogni valamin, néha túlgondolok dolgokat én is, ezen főleg ne aggódj. Ezzel is csak bevonzod a pánikrohamot.
A #2 válaszoló nagyon jókat javasolt, érdemes lehet betartani mielőtt szakemberhez mész, de ha már úgy érzed egész súlyos, inkább menj el, mert rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!