Ha valaki latszolag jol van, de mar eldontotte, hogy megoli magat, akkor az ugye nem veri at a pszichologust, akarmit mond neki, hanem atlat rajta?
Figyelt kérdés
2021. jan. 3. 20:38
1/6 anonim válasza:
Ha átlátna es előre meg tudnák jósolni hogy határozottan öngyilkos akar lenni akkor nem történnének öngyilkosságok olyan emberekkel akik orvoshoz mennek... sajnos saját tapasztalat pszichiater is látta mégis megtörtént.
2/6 anonim válasza:
Nem értem, miért jó átverni.
Miért kell,hazudni, hogy jól vagy?
Nem kell másokkal játszani.
Az neki is lehet kudarc, hogy nem tudott segíteni egy emberen
aki tőle várta a segítséget.
Ja, hogy neked ez mindegy?
3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem rolam van szo... :(
2021. jan. 3. 20:45
4/6 anonim válasza:
Az nem sajnos, hanem szerencse.
Bocsánat azt hittem te akarod megölni magad.
5/6 anonim válasza:
Persze, átverheti. Sokszor nehéz meghozni azt a döntést, hogy valaki megöli magát, de amikor az elhatározásra jut, megkönnyebbül, boldogabbnak tűnik, és akár át is verheti a pszichológust, mert érdekében áll elhitetni hogy jól van, másképp nem tudja majd megölni magát, ha pl pszichiátriára zárják.
6/6 anonim válasza:
Nekem ez ellentmondásos. Ha valaki eldöntötte, hogy öngyilkos lesz, akkor az megteszi, de akkor minek kell a pszichiátert átverni? Vagy úgy döntötte el, hogy megöli magát mondjuk két hónap múlva, addig meg eljátsza, hogy jól van? Semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!