A pszcihiátriai betegek akiknek látszólag semmi bajuk miért provokálják ki a leszijazást amikir türelmesen várhatnának is míg beállítják a gyógyszereiket?
A kulcsszó a LATSZÓLAG.
Egy pszichopatáról sem mondod meg ránézésre, hogy ő az.
Én csak magamból indultam ki.
Én se tudom kezelni az érzéseimet normálisan, de annyira szerintem mindenki képes hogy türelmesen vár, ahhoz amúgy se csatlakozik semmilyen érzelem.
Én 3 hetet vártam, teljesen türelmesen. Bár többször is megfordult a fejembe, hogy orvosi értelemben hülyékkel vagyok összezárva.
Azt nem értik meg ezek a pszcihiátriai betegek, hogyha hisztériáznak a semmin és leszíjjazzák őket akkor még minimum kétszer vagy háromszoe annyi ideig bent lesznek?
Nem lenne normálisabb az, ha türelmesen várnának és nem próbálnának meg elszökni és csapkodni meg örjöngeni?
Éppen elég kín szerintem az, hogy a pszcihiátrián drogosokkal vannak egybezárva akik bármikor nekik támadhatnak. Minek kell megnehezíteniük azoknak az életét akik normálisak és együttműködve az orvosokat segítve próbálnak konstruktívan az önfejlesztésben résztvenni és segíteni az orvosokat a gyógyszerük beállításában?
Vagy csak én voltam rossz osztályra bezárva és ezért nem értem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!