Pár napja megint előjött a depresszióm. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Az utóbbi fél évben annyira (túlságosan is) jól voltam hogy azt hittem már minden rendben. De most megint egyre szarabbul vagyok pedig szedem a gyógyszereket rendesen. Nem értem ez most mitől van?Pszichiáternek meg inkább nem mondom mert akkor még több gyógyszert ír fel. Mit tudok csinálni hogy jobban legyek? Még egy huzamosabb idejű depressziós időszakot nem bírok ki. Elegem van.aug. 5. 19:33
1/2 anonim válasza:
Szerintem mond meg neki, hátha a gyógyszereken kívül tud más megoldást is.
Az öngyilkosság egy végleges megoldás átmeneti problémákra!!
Ha valaha úgy érzed nem bírod tovább hív a 116-123as számot, amennyiben 24 év alatt vagy a 116-111et is hívhatod.
Vigyázz magadra! Sok erőt kívánok!
Jobb lesz. :)
2/2 anonim válasza:
Vannak a depressziónak visszatérő fázisai, nekem sajnos sokszor előfordult.
Ilyen esetben nem a gyógyszer adagjának a növelésére van szükség, sokkal jobb, ha beszélsz a pszichiátereddel.
Nekem az mindig segített, de magadnak kell átlendülni a holtponton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!