Minden kihívástól mentes totális leépülést okozó irodai éhbéres munka esetén milyen túlélési tippek lehetnek? Antidepi és pszichiáter úgy tűnik kevés
Tippeket kérnék!
Hogyan kerülhetem el a teljes elbutulást,mentális leépülést, totális motivációvesztést ebben a munkakörben?
Mióta ebben dolgozom, kb egy cserepes virág szintjére süllyedtem mentálisan, elbutultam, leépültem, eljutottam a minden mindegy állapotba. semmi se érdekel, semmi vonzót érdekeset kihívót nem találok ebben a munkában, az agyamra abszolúte semmi szükség sincs, mert repetitív droidmunka az egész.
És ez kihat a mentális állapotra teljes motivációvesztés feleslegesség-érzés, leszarok mindent állapot. A munkám elvégzem, panasz rám nincs, de nulla, egy szikra érdeklődés affinitásom nincs itt semmihez.
Hogyan lehet ebben bármi élvezetet találni és megmenteni magam a teljes mentális széthullástól?
már évek óta járok pszichiáterhez, antidepi reggel este + xanax de nem old meg semmit, max enyhít kicsit
"Napi 1 óra általában, néhány pihenőnappal." napi 30 km bringa megvan, ha nem is naponta de 2 naponta, de nyáromn akár naponta.
de az a napi / 2 nap 1 szaros óra nem ellensúlyoz napi 8 óra tömény fost tömény szart egy mocskos okádék munkahelyet.
ezt kár vitatni. napi 8 órát fuldoklok a fosban, a 2 napi 1 órácska ezen semmit se segít.
" Ezt a pszichiátered is el fogja mondani, "
érdekes évek óta járok hozzá de ilyet soha 1x se említett. de érdekes, nemde?
"3 diplomával tiéd a világ!"
aha!!! az biztos. mehetek árufeltöltőnek szart pucolni portásnak és utcaseprőnek. kb.
meg maradhatok ebben az állami irodai szarban amiben most vagyok. 3 BÖLCSÉSZ diploma és korban alulról verem az 50-et. na így már nem olyan fényes igaz?
"Pszichiátert is válthatnál, mert a lejtmenetből már régen ki kellett volna hoznia. Legalább."
sztk alapon NINCS szabad orvosválasztás. nincs kire váltani így is sok hónapos várólisták vannak. magánban meg 25-30-35.000 /óra. kinek van arra pénze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!