Minden kihívástól mentes totális leépülést okozó irodai éhbéres munka esetén milyen túlélési tippek lehetnek? Antidepi és pszichiáter úgy tűnik kevés
Tippeket kérnék!
Hogyan kerülhetem el a teljes elbutulást,mentális leépülést, totális motivációvesztést ebben a munkakörben?
Mióta ebben dolgozom, kb egy cserepes virág szintjére süllyedtem mentálisan, elbutultam, leépültem, eljutottam a minden mindegy állapotba. semmi se érdekel, semmi vonzót érdekeset kihívót nem találok ebben a munkában, az agyamra abszolúte semmi szükség sincs, mert repetitív droidmunka az egész.
És ez kihat a mentális állapotra teljes motivációvesztés feleslegesség-érzés, leszarok mindent állapot. A munkám elvégzem, panasz rám nincs, de nulla, egy szikra érdeklődés affinitásom nincs itt semmihez.
Hogyan lehet ebben bármi élvezetet találni és megmenteni magam a teljes mentális széthullástól?
már évek óta járok pszichiáterhez, antidepi reggel este + xanax de nem old meg semmit, max enyhít kicsit
"Menj el egy konditerembe" Minek? KInek? Kigyúrom magam és mi lesz? egy kigyúrt f***sz leszek?
akinek nem kellek így annak majd kigyúrva kellek? nem felszínes ez egy csöppet?
ja értem. szóval kis súlyemelés és minden rendben. hát világos. minek ide szakorvos pszichiátria gyógyszer terápia stb minek. elég egy vas igaz-e?
világos. a pszichiáter szakorvos meg tépje össze a papírját és menjek el kohómelósnak. eltaláltam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!