Van olyan, hogy sürgősségi pszichiátria?
Úgy tudom, a Semmelweis országos területi ellátási kötelezettségű intézmény. De kérdezd meg tőlük, az a biztos.
Ha ők nem, akkor keress olyan intézményt, ami országos, és van sürgősségi.
És/vagy felhívhatsz különböző lelkisegély-szolgálatokat, többnyire ingyenesen hívhatók; és van, amelyik nem csak munkaidőben működik.
Amikor az ember komoly öngyilkossági vágyakat érez, akkor inkább igen, fogják bent egy kicsit. Még mindig jobb mintha inkább otthon túladagolná magát...
És valóban. Országos területi ellátási kötelezettsége van. Ismerősömet vittem be egyszer, nagyon normálisak, kedvesek, segítőkészek.
Hidd el, menni fog. :)
Hát nem tudom mire lenne szükségem.
Egész napos depresszív gondolataim vannak. Lehet rossz a gyógyszer amit szedek. Már régóta szedem az antidepresszánst. Szóval nem tudom, jó lenne ha meghallgatna egy pszichiáter és tudna tanácsot adni vagy másik gyógyszert. Félek, hogy megőrülök
Most leginkább arra lenne szükséged, hogy valakivel hatalmasat beszélgess.
Olyan valakivel, aki megért!
Öntsd ki a szíved!
Sajnos úgy látom a szülőket nem szeretnéd bevonni.
Van olyan antidepresszáns gyógyszer amelyik öngyilkosságra késztet. Sajnos a nevére már nem emlékszem.
És leginkább erősíteni kell sz idegrendszert, nem eltompítani
!!!
Nem mondom, hogy gyógyszer nem szükséges, mert időnként kell, ha felborult az agy kémiája.
Vannak ingyenes segélyvonalak!
Interneten megtalálod!!!!
A vagdosással kapcsolatban, privátban, ha emailben küldhetek cikket, szívesen megteszem.
Mi az ami neked a legjobban fáj az életedben?
Én szerintem menj el abba korházba a Semmelweis egyetemebe és mond azt ,hogy nem birod tovább.Én szerintem megértők lesznek.
Addig is próbálj meg nyogodt maradni.
Hallgas relax zenéket.
Próbálj mosolyogni és nevetni akár úgy is ,hogy vicces videókat nézzel.
A mosolygást csináld indokolatnalnúl is.
Nekem ezek segítettek a problémámon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!