Más is van itt, aki depressziós és öngyilkosságon gondolkodik?
Figyelt kérdés
Ráébredtem, hogy egyedül vagyok, nincsenek barátaim, családom.
Egyébként csinos, intelligens nő vagyok, rendezett körülmények között élek, csak úgy érzem most, hogy elég volt.
39N
2024. júl. 8. 10:22
41/47 anonim válasza:
Kérdező, remélem azóta jobbra fordult az életed és rendeződtek a dolgaid!
42/47 anonim válasza:
Én is, most is ezért olvasgatom a témában a kérdéseket. Magányos vagyok, a szüleimen és legjobb barátomon kívül már nem keres senki, évek óta nem sikerül tanulmányi eredményeket elérni, mindent félbehagyok, nem találom az utamat egyáltalán. Félek, nem is fogom . Bárcsak öngyilkos tudnék lenni. Vagy igazából csak eltűnni ebből a világból. 24/N vagyok, bipoláris és borderline is, gyógyszeres kezelés alatt állok, de jelenleg nem érzem elégnek
44/47 anonim válasza:
en igen, de nekem ilyen rekurrens/visszatero, barmelyik nap teljesen lezuhanhatok vagy egy olyan dolog, egy pitianer dolog er, akkor barmire kesz vagyok, volt mar kozeli allapot es ezek tartottak kb... volt 2 nap, meg volt 3 het ig talan 1 honap amikor 6-szor onkezu voltam. Most van nalam egy gyogyszer ami talpon allit, de ket elo kard mert nincs ra ellenszer. Ha elmegyek barhova egyedul, beszedek 2g - 5g-ot belole akkor en ott maradok taplaleknak a veszett rokaknak es fergeknek. Sokan ha ezt mondom az utsot, hogy "veszett rokaknak es fergeknek" nagyon rosszul neznek ram. Meg ha poennak is szanom, mintha total nem lenne rendben nalam valami azonnal levagjak, es ilyen fura fejet vagnak. Aztan jon az hogy inkabb "massal legyek" dolog, meg is ertem.
46/47 anonim válasza:
Én már tudok egy nagyon jó módszert, nem agresszív, és szerintem kellemes is. De jó lenne erről valakivel beszélni, de valakivel aki nem lebeszélni akar hanem elbeszélgetni a módszerekről. Ha van kedve valakinek írjon privátba.
47/47 A kérdező kommentje:
Köszi a kérdésed, megvagyok. Nem mondom, hogy jól vagyok, de mindenesetre jobb lett valamivel.
nov. 27. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!