Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Más is van itt, aki depresszió...

Más is van itt, aki depressziós és öngyilkosságon gondolkodik?

Figyelt kérdés

Ráébredtem, hogy egyedül vagyok, nincsenek barátaim, családom.

Egyébként csinos, intelligens nő vagyok, rendezett körülmények között élek, csak úgy érzem most, hogy elég volt.

39N

júl. 8. 10:22
1 2 3 4 5
 31/42 medvegyev ***** válasza:
Hello. 43 éves pasi vagyok, 20 éve még hittem abban, hogy jó lesz egyszer az élet, de sajnos ez nem jött össze. Az elmúlt 20 évben 3-szor próbáltam meg igazán elmenni, ebből kétszer (2013 és 2017) nem sikerült felakasztani magam, mert akit segítségül hívtam, az cserben hagyott és inkább kifosztott, amikor meg magamtól mentem volna el (2018), akkor meg letört az ág amire felakasztottam magam és megtapasztaltam az eszméletlenséget. Legközelebb egy utolsót próbálnék, szintén úgy, hogy önmagam akasztom, de előtte felmérem az ágat, a kötelet és ha valaki jönne velem, együtt tömegünket. Én töretlenül hiszem, hogy a kötél az, ami leggyorsabban végez és legkevesebb fájdalommal jár, csak jól kell csinálni végre. Van aki csatlakozna egy akasztáshoz?
júl. 16. 23:38
 32/42 anonim ***** válasza:
Én. Nálam évek óta tart. Nő,28
júl. 16. 23:39
 33/42 anonim ***** válasza:
Egyre gyakrabban érzem..
júl. 23. 19:41
 34/42 anonim válasza:
Hogyan kössem még a kötelet, milyen hosszú legyen,hány métert zuhanjak?
júl. 25. 17:06
 35/42 anonim válasza:

Jelen, megoldana minden problémámat, csak gyáva vagyok.

28/N

júl. 30. 14:17
 36/42 anonim ***** válasza:

Azért nagyon remélem, hogy akik ide írtak, mind voltak már pszichológusnál és pszichiáternél. Ha az első gyógyszer nem volt jó, akkor kipróbáltátok a másodikat, harmadikat, negyediket?

Mindezeket úgy kérdezem, hogy szerintem én vagyok a korelnök, idősebb vagyok mindnyájatóknál. Jártam több pszichológushoz, több pszichiáterhez, gyógyszert szedtem kb. 24-25 félét. (Most is szedek négy fajtát.)

Én is gondolkozom azon, hogy elbúcsúzom a világtól, de van két gyerekem és miattuk ez nem annyira jó ötlet. Nagyanyám lett öngyilkos, örök trauma ez.

Nekem bipoláris 1 a diagnózisom, ha nem vagyok nagyon depressziós, akkor mániába-pszichózisba csúszom, első egy-két ilyen még vicces volt valahol, a múlt évi viszont iszonyatos volt.

Kinek mi a diagnózisa, mennyi ideig jártatok terápiába, volt-e gyógyszer, ami segített?

A magányon lehet segíteni. Ha ez a gond, csináljunk egy csoportot és beszélgessünk. Ne legyetek lécci öngyilkosok.

júl. 30. 16:41
 37/42 anonim válasza:
Hogyan tervezitek végrehajtani?
júl. 30. 19:54
 38/42 anonim ***** válasza:

37

Ha ezt ötletekért kérdezted, légyszíves írj rám, beszélgessünk. Nem éri meg eldobni az életed. Nyugodtan bármikor dobj egy üzenetet. :)

júl. 30. 20:44
 39/42 hgwell ***** válasza:

36

Eloszor is nincs olyan hogy bipolaris zavar, ezt az egeszseges elgyengult szemelyisegekre találtak ki. Van olyan hogy azért esik valaki kábult allapotba mert olyan emberek veszik körül, pl.: idősek, betegek, depresszióba, vagy kevés ember vesz körül akiknek minden jó de csak akkor jönnek amikor neked van egy kicsit több pénzed egyébként mindig leraznak valamint a gyermekneveles és a helyszín vagy a körülmények hozzá vagy a félelem hogy amikor kimerült vagy akkor mi lesz a gyerekekkel és a belső feszültség olyan erős hogy roppan a lélek és az ideg, ezekre muszaly gyogyszert szedni de ha tehetsz mást akkor elengedheted és nem kell olyan szorgosan szedni ahogyan azt az orvos eloirja és minden adagot mindig felezni kell, hogy könnyebben elengedd mert a végén azért nem engeded el mert túl sokáig etted. Elarulod pontosan mi volt a hiba? Esetleg a magány? Érdekelne.

júl. 31. 16:40
 40/42 anonim ***** válasza:
Szeretnek egy jó módszert de olyat amiről azt hinnék az emberek hogy baleset volt. Én úgy szeretnék elmenni hogy senki se tudja hogy én tettem.
okt. 17. 19:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!