Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Más is van itt, aki depresszió...

Más is van itt, aki depressziós és öngyilkosságon gondolkodik?

Figyelt kérdés

Ráébredtem, hogy egyedül vagyok, nincsenek barátaim, családom.

Egyébként csinos, intelligens nő vagyok, rendezett körülmények között élek, csak úgy érzem most, hogy elég volt.

39N

2024. júl. 8. 10:22
1 2 3 4 5
 11/47 hgwell ***** válasza:
0%
Mi történt veled meg sem kérdezem, hiszen már jönnek is a támogatók hozzád fazekastól. Mai nap folyamán engem is gatyába rakott az Isten. Régebben voltak itt olyanok akik már lehet nem èlnek és fiatalkorú lány vagy összeomlott 30 éves családanya, mind megbecsülték, de őket senki sem. Ez ami leginkább fáj. Isten pedig nem engedi, hogy tudj segíteni rajta vagy megakadàlyozzák az útonállók. Veled mi van?! Ha szabad kérdeznem kisasszony. 38F
2024. júl. 8. 22:34
 12/47 anonim ***** válasza:
18%
3 puszta érdekesség: a delfinek is szoktak öngyilkosok lenni. Tudatosan nem mennek fel a vízből levegőért és megfulladnak
2024. júl. 9. 09:12
 13/47 A kérdező kommentje:
Privátban megírtam. Köszönöm az eddigi megkereséseket, mindenkinek válaszolni fogok. Aki szeretne, még írhat.
2024. júl. 9. 15:56
 14/47 anonim ***** válasza:
94%
szia 24 /L en is. szeretek tanulni, szeretem a szakomat,.a szuleim kedvesek, de evek ota deptresszios vagyok, es mar tobb ongyilkossagi kiserletem is volt, de nem sikerult egyik se, sose lesz rendes munkam, csaladom, barataim
2024. júl. 9. 17:27
 15/47 anonim ***** válasza:
44%

Miért mondod ezt? :(

Higgy magadban, menni fog. :)

2024. júl. 9. 17:51
 16/47 anonim ***** válasza:
80%
hat kezdem feladni, somszor az utcara se merek kimenni, ugy erzem mindenki gyulol, a fel internet rolam szol (pszichotikus zavaraim is vannak)
2024. júl. 9. 18:17
 17/47 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretnéd beszélgethetünk itt üzenetben. Meghallgatlak.
2024. júl. 9. 18:26
 18/47 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Keress fel egy pszichiátert. Érdemben szeruntem ő tud segíteni. Lehet, hogy gyógyszereket is ír fel, de azt nem feltétlenül kell sokáig szedni. Semmiképp ne csinálj hülyeséget.

Neten viszont kifoghatsz ismeretlenül egy olyan személyt, akinek kiöntöd a lelked és visszaél vele. Pszichiáter nem ismer, nem fog ítélkezni, nem él vissza a helyzettel. Fontold meg. Jobbulást neked!

2024. júl. 10. 00:17
 19/47 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm, az lesz.
2024. júl. 10. 14:51
 20/47 hgwell ***** válasza:
0%
Sikerült megtalálnod az igazit.... a pszichiátert?? Itt mindenki csak kuncsaft és Omo. Magyarországon ne keress fel pszichiátert hanem keress egy zoológust. A csodákra is képesek komolyan! A 125 éves nagymamám szerint aki már nem 50 évesen megtanították úgy cincogni, hogy képes volt oda csalni magához az egereket mikor meglátásom a lányának milyen gyereke született és mese olvasás közben a kis csacska mindig jól lakott előtte. Pszichológus sem jó azt meg nem győznéd show-val.
2024. júl. 10. 16:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!