Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Más is van itt, aki depresszió...

Más is van itt, aki depressziós és öngyilkosságon gondolkodik?

Figyelt kérdés

Ráébredtem, hogy egyedül vagyok, nincsenek barátaim, családom.

Egyébként csinos, intelligens nő vagyok, rendezett körülmények között élek, csak úgy érzem most, hogy elég volt.

39N

júl. 8. 10:22
1 2 3 4 5
 21/42 anonim válasza:

Én itt lennék nekem sincsenek.

De hiába írják mások is. Hogy azok valahogy egyik sem ír a másiknak. És ezért mindenki marad magányos.

31/f

júl. 10. 21:13
 22/42 020310192051759397 ***** válasza:
73%
Szia. Most éppen jól, de ez általába változó. Most már viszonylag rendezett körülmények között élek. Szívesen beszélgetek ha kell, ha szeretnél! (Én 22 éves vagyok de sok minden sz.rt megéltem.) Most úgy látom hogy nem érné meg. Nincs semmi ami itt tart, de az évek múlásával talán kicsit jobban lettem, persze kezeléssel.
júl. 10. 22:29
 23/42 020310192051759397 ***** válasza:
22/22 vagyok megint én. Csak elfelejtettem odaírni hogy nő vagyok. bocsi
júl. 10. 22:30
 24/42 anonim válasza:

Én is egyre inkább úgy érzem hogy depressziós lehetek.

Tulajdonképp mindenem meg kéne hogy legyen az életben, és nem kéne panaszkodnom. Van otthonom, szakmám és állásom. El járok dolgozni, élem az életem, de egyre inkább úgy érzem hogy a magány kezd felőrölni. Már a hobbijaim és a szórakozás sem jelentenek igazán örömet és úgy vélem hogy ez már baj.

Eléggé introvertált vagyok, nehezen kötök új ismeretségeket, barátságokat. Leginkább a kapcsolódást találom meg nehezen az addig ismeretlenekkel, de ha megvan utána már könnyen oldódom.

A harmincas éveimre a legtöbb barátságom lemorzsolódott, vagy élik a saját családi életüket amit megértek, hiszen ilyen a "felnőtt" lét.

Sosem volt az életemben túl sok szociális kapcsolatom, párkapcsolatom is csak huszonéves koromra lett. Jelenleg nincs, nagyon vágynék rá hogy legyen, de egyre inkább úgy látom hogy nekem már lefőtt a kávé, legalábbis a netes ismerkedési tapasztalataim alapján.

Viszont soha nem fogom feladni, meg szeretnék gyógyulni. A legjobb barátom öngyilkos lett pár éve, azt a fájdalmat amit okozott azoknak akik szerették, nem szabadna senkinek sem átélnie. Csak attól félek nehogy egy olyan "szakemberhez" kerüljek, aki csak le akarjon húzni pénzzel. 40/f

júl. 11. 11:46
 25/42 hgwell ***** válasza:
11%
24/24 38F vagyok. Van egy film amiben a növények olyan anyagot bocsátanak ki hogy öngyilkosságra kényszeríti a tudatot. Ezt nem csak a növények hozzák létre a legtöbb eset egy bizonyos csillagállás alatt vagy időközi légköri szuszpenzió bizonyos szakaszában ékelődik be a genetikába és várja a megfelelő pillanatot mint egy vírus mikor ébredhet fel az egyénben. Egy robot is és mesterséges intelligencia is lehet öngyilkos ezt a programot valószínűleg nem hiába találták ki. Meg kell várni, hogy a test lelke visszamehessen a szeretett világába, ahogy mondtam a szeretett világába mert ha azt nem érzed akkor elkezdődik az ébredés szakasz és vagy megerősödik az egyén vagy beletörődik. Van mikor nincs választási lehetőség de nézd ezen a bolygón 8 milliárdan vagyunk és folyamatosan születnek és halnak meg és közben telik az idő is én hiszek Istenben a reinkarnációban és hidd el létezik az az "ügyvéd" aki átvisz ebből a tartományból egy másikba van akinek ad időt van akinek nem. Én sokat vezekeltem de mivel én is beragadt vagyok most nem gyakorlom a helyszíneknek adott jelentőség fontossági sorrendjét ahogy az iránytűm engedi újra gyakorlom a közösségi szerepek egységét. Ha ehhez-ahhoz az élethez gyengélkedsz új és legközelebb elérhető állomást kell célba venned, hogy rájöjj hogyan jöttél világra. Ha a Jupiter egyik holdján születnél és ugyanabban a csillagállásban más volna az időköz és másképp befolyásolna a DNS-t, lehet a gyilkolást élveznéd és mindig röhögnél de egyszer ott is ébredne benned valami más ez az egyetlen amivel tisztában kell lennünk egy másik énünk az mindig idegen és még vagy 1000 év mire ez a pont összpontosul és mérhetővé kiszámíthatóvá válható saját magunk részére nem mások részére, ha mindenki ugyanolyan lenne csak a terület terjedelme vàlasztana el mindenkit egy nagyobb háborútól tehát a mai világ nem a területért vagy az abban rejlő hasznosításra váró gazdálkodási javakért folyik hanem egymás lelkéért eszéért testéért hogy birtokolhasd hogy érezhesd a kettő között egyébként kölcsönösek az egyirányú hatások elvei. Ha nem hibáztál ha bàntottak ha stb...az életben akkor nem leszel nagyon érzékeny vagy maradsz magad alatt ha pl. Fent vagy Svájcban nem nézel televíziót nem használod a híreket a telefonodon csak mindig a közeli családtagok szomszédok környezetét dúsítod és növeled soha és kerülöd a gyengeséget az együttérzést csak annyit látsz az életből hogy van mindened de amint mondtam a mérleget sosem dönthetjük meg. Én ha nézek egy horrorfilmet akkor nézek utána egy mesét is és ha lehet kerülöm a 'negatív tartományokat' általában nem a horrorfilm a kedvencem régen kimondottan gyűlöltem azokat és az X aktákon is a paplant húztam a fejemre majd szinte sokáig tv-t sem néztem ha lehetett egy természetfeletti vagy olyat amit a saját anyanyelvemen nem értettem. A magyar a legdepressziósabb a világon és a mi hazánkat súlytotta a legtöbb kárhozat hiszen kihaltunk többször is. Akik vagyunk nem mi vagyunk hanem valami idegenek és most ne a földönkívüliekre gondolj. Légy szabad érezd jól magad benne ha tetszik ha nem. Egyébként ez nekem sem megy mégha Herkules is vagyok a félisten. :)
júl. 11. 12:48
 26/42 anonim válasza:

Szintén,37 f Hajdú Bihar.

Merre laktok?

júl. 11. 14:12
 27/42 anonim ***** válasza:
0%

Én nagyon szeretném megtenni.

28/n

júl. 13. 09:11
 28/42 Guest92 válasza:
32%
Szia. Igen én is elég erősen ezen gondolkozom. Igazából már csak kifejezetten a módján.
júl. 15. 21:47
 29/42 anonim ***** válasza:

Nekem mar konkret tervem van, taska osszepakolva, ido, helyszin, ahol sehol nem talalnak meg es nem lesz teher a temetes ara a rokonoknak mert egy kva temetes rohadt draga (nekunk). Lehet a disznok vagy rokak esznek meg, engem nem erdekel. De mar kiseleteztem, es megtalaltam azt, hogy hogy kell, mert volt, hogy alig tudtam kijonni belole, es tudtam ha ez tovabb megy (a modszer) gond lesz mert nem itt akarok elrohadni.

Akarhogy nezem, teher vagyok magamra es csaladomra nezve. Ha mar 2 eve majusban tettem volna meg, reg nem lennek itt es elfogadnanak mar mint nosztalgia es emlek. Talan mar a szobam is mas lenne. Probalom kielni az eletem utolso honapjat, esetleg nagyon nehezen fel evet, amit nem akarok, listat raktam ossze melyik a jobb, es brutal modon a kovetkezo honap az optimalis. Pszichiaterek, pszichologusok semmire nem jutottak, az utolso azt mondta dontsek vegre, hogy akarok gyogyulni-e, jogos.

júl. 16. 10:36
 30/42 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok. Nagyjából 10 éve tart ez a dolog nálam (bár előtte se voltam boldog). Igaz, voltak hetek/hónapok, amikor jobban voltam és nem voltak ilyen gondolataim, de mindig visszatérnek, mert az életemben nem változik jó irányba, hiába telt már el 10 év. Úgy érzem, hogy egy helyben toporgok csak, az életben nem tudok haladni semerre, az egyetlen dolog ami visszatartott mindig, hogy talán később majd jobb lesz... Már nem mindig hiszem el ezt sem.

25/N

júl. 16. 20:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!