Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ha elkezdtem...

Mit tegyek ha elkezdtem kötődni a pszichológusomhoz?

Figyelt kérdés

Én 23 éves nő vagyok a pszichológusom szintén nő de már idősebb 40+ szerintem de nem tudom pontosan. A lényeg az, hogy már majdnem 1 éve járok hozzá és úgy érzem nagyon megkedveltem, olyanok jutnak eszembe, hogy jó lenne ha ő lenne az anyukám és mindig ott lenne velem... Szerintem azért, mert a családban nem tudtam lelki gondokról beszélni 😕 De tudom, hogy nem járhatok hozzá örökké, mert sok páciense van, nem magán de mégis nagyon bánt a gondolat, hogy egyszer el kell búcsúznunk egymástól és soha nem látjuk egymást... Főleg, hogy ő volt az egyetlen aki segített amikor az öngyilkossághoz közel voltam.

Nem tudom ez normális e más is volt már hasonló helyzetben?

2024. jún. 17. 14:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ezért is nehéz barátkozni, kevés az olyan ember aki nem csak magáról beszél, a másikat meg konkrétan kihasználja, hogy a saját szükségleteit kielégítse és közben a másikéval nem törődik utána azt hazudja, hogy szeret... Nehéz megbízni bárkiben ilyen tapasztalatok után.
2024. jún. 17. 15:15
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, normális, és én is voltam hasonló helyzetben, és az életkor is stimmelt ugyanúgy mint nálad! Nyugodtan el is mondhatod neki, mert ő is tudja h normális, és ne aggódj, ha majd el kell engedned, el fogod tudni!
2024. jún. 17. 16:55
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A pszichologusommal az almaimrol is sokat beszelgettunk, kerte, hogy mindig vigyem, mit almodtam. Azok kifejezetten erdekeltek, amikor vele almodtam - hol o volt elesett az almaimban, hol en voltam feltekeny egy aprosag miatt. Ezekbol szulettek a legjobb beszelgeteseink. Emiatt en is azt mondom, hogy avasd be az erzeseidbe, mert ez nagyon sok iranyba tudja majd vinni a beszelgetest.
2024. jún. 18. 21:03
 14/15 anonim válasza:
100%
Egy jó doktor-páciens kapcsolatban, teljesen normális jelenség, sőt nem ritka az sem, hogy valaki bele szeret a pszichológusába. Én is elmondanám neki a helyedben, biztosan tud rá valami okosat mondani :)
2024. jún. 19. 12:52
 15/15 anonim válasza:
Teljesen normális, sőt! Ezzel tud igazán dolgozni veled egy terapeuta, szóval sztem mondd el neki, mit érzel iránta. (Amúgy is jó, ha elmondod minden érzésed/kétséged vele szemben)
2024. jún. 26. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!