Mit tegyek ha elkezdtem kötődni a pszichológusomhoz?
Én 23 éves nő vagyok a pszichológusom szintén nő de már idősebb 40+ szerintem de nem tudom pontosan. A lényeg az, hogy már majdnem 1 éve járok hozzá és úgy érzem nagyon megkedveltem, olyanok jutnak eszembe, hogy jó lenne ha ő lenne az anyukám és mindig ott lenne velem... Szerintem azért, mert a családban nem tudtam lelki gondokról beszélni 😕 De tudom, hogy nem járhatok hozzá örökké, mert sok páciense van, nem magán de mégis nagyon bánt a gondolat, hogy egyszer el kell búcsúznunk egymástól és soha nem látjuk egymást... Főleg, hogy ő volt az egyetlen aki segített amikor az öngyilkossághoz közel voltam.
Nem tudom ez normális e más is volt már hasonló helyzetben?
Szerezz igazi barátokat
Nyilván le leszek pontozva
Akkor meg chatelj egy mesterséges intelligenciával
Rohadtul gáz.
Nem tudsz róla semmit.
Olyan, mintha kötődnél a postáshoz vagy az időjárás jelentőhöz.
Max ahhoz kötődhetsz, hogy egy ismeretlennek elmond a legféltettebb titkaidat. Ezt elmondhatod.
8
Abban igazad van, hogy erzelematvitel. Pont ezert fontos a terapia szempontjabol, es egyaltalan nem gaz.
#8 Hát azért az teljesen más, a postásnak nem mondom el az életem, nem is kérdez róla... A pszichológusom meg rendes velem, tudom ez a dolga, mond lehetőségeket, hogy vezessem le a feszültséget ilyesmi. És a lényeg az, hogy tudja minden problémámat, amit még a szüleimnek se mertem elmondani, mert nem megértő reakciót kaptam volna.
Ebben a felszínes társadalomban sokan nem gondolnak bele de akár életet menthet a megértés, kedvesség, segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!