Írjak a pszichológusomnak vagy inkább ne?
#1 vagyok. Ő is ember, amikor nem dolgozik, családja van, amikor dolgozik, akkor másokkal is foglalkozik. Ha nem ajánlotta fel, hogy írhatsz neki, akkor azt javaslom, fogadd el. Majd a következő ülsénél beszélsz róla, akkor már úgyis reálisabban látod a kiborulásodat, mint most, ha melegében kitombolnád magad neki.
Mi váltotta ki belőled a mostani állapotot? Írd le akkor is a naplódba, ha nincs kedved hozzá.
Ameddig nem történik benned érdemi változás, a kirohanásod csupán figyelemfelkeltő sajnáltatás. Fejtsd ki, miért van erre pontosan szükséged. Addig is összeszeded a gondolataidat, amíg nem kell legközelebb menned a pszichológushoz.
Akkor mindenki eliteli azt ha valaki ír a pszicologusnak? Mondta egyszer hogy majd írjak ha van valami majd kitalálunk valamit,de ez már régen volt. Nekem nem csak az a bajom hogy depressziós vagyok még szorongok. Skizoaffektív zavarom is van. Néha azt hiszem az emberek figyelnek rosszat akarnak nekem a kajám mérgező ilyesmi. Szóval sima nyavajgasnak nem nevezném mint ahogy az egyik válaszoló írta. De nyilván az ember csak 1-2 jó szót se kap ha már rosszul érzi magát mert az már nyavajgas tökösödjön meg hát
köszönöm szépen . A lányt meg aki vonat alá ugrott mert még a pszichiátria is bele rúgott azt aztán sajnálta az egész internet de ha már segítséget kért volna másoktól mit kapott volna "ne nyavajogj" "másnak rosszabb" stb. Lelkisegelyt már hívtam régebben bunkó volt az aki felvette ennyi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!