Akik hasonló traumákon mentek keresztül,hogy tudtátok feldolgozni?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok van 1 testvérem ezen kívül az összes közeli hozzátartozóm halott(szülők,nagyszülők,nagynéni,nagybácsik). Ennek következménye,hogy nagyon félek a betegségektől és haláltól depresszióval is küzdöttem,aztán pár éve elmúlt egészen tavalyig,amikor várandós lettem és újra előjött borzasztóan félek a haláltól és,hogy a férjem vagy a kislányommal történik valami. Mindennap gondolok a halálra. 3 gyereket szeretnénk,de attól félek,hogy mi van,ha nem tudjuk őket felnevelni,ami teljesen hülyeség.ma 15:16
1/1 anonim válasza:
Segíteni nem tudok, csak nyugtatni (?) tudlak (?), a hormonális változásoknak nagy szerepe van a pszichés működésekben, amit az általad leírtak is mutatnak. Ha ezt képes vagy tárgyszerűen elfogadni, akkor az talán valamiféle fogódzót jelenthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!